Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az éretlen?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok oda figyelek magamra és stabil egzisztenciám van. Pár keresésben nincsenek túlzóan magas igényeim. Viszont az egyik ilyen, hogy nem is kezdek olyan nővel akinek mástól gyereke van. Egy hete kb megismerkedtem Tinderen egy lánnyal el is hívtam randira. Az ötlet tetszett is neki de akkor valotta be, hogy neki gyereke van. Hát nem igazán tartottam fair playnek, higy csak utólag szól. Ezt finoman de le is írtam neki meg azt is, hogy így az egész ismerkedésnek vége. Erre kaptam egy olyan kiadós "fejmosást" mintha valami tanár-diák viszonyban lennénk. Máskor egyik ismerősöm mondta, hogy á majd kinövöm aztán megtnaulom szeretni a hozott gyereket is. Viszont jelenleg azt érzem soha nem akarom más gyerekét én neveleni.

jún. 3. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem, teljesen okes az elvárásod. Olyan emberrel ismerkedsz, amilyennel akarsz, én sem akarnék ilyen fiatalon gyermekes férfit.

25N

jún. 3. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem is kell. Érdemes ismerkedésnél rákérdezni mert sokan elfelejtenek szólni róla.
jún. 3. 13:20
 3/13 Barito ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező.
jún. 3. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Helyes és érett, határozott hozzáállásod van kérdező, én büszke lennék rá
jún. 3. 22:27
 5/13 Senior Séf ***** válasza:
74%
A nők ezt nehezen értik meg. Ha egyáltalán. Evolúciós szempontból jogos elvárás a férfi részéről, hogy a több évtizedes munkája eredményének a saját génjeit hordozó utód lássa hasznát.
jún. 4. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
27 évesen Tinderezel? Akkor csak lúzer lehetsz.
jún. 4. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
10%

Majd amikor kiderul 35evesen hogy meddo vagy kikotsz egy gyerekes szingli anyukanal

Nincs azzal semmi baj

Se korabban se kesobb

Meg jobb Nők is a gyerekesek

Persze mindig csak 2. Lehetsz es nem szolhatsz bele sokmindenbe

Ezt is jelenti hogy nem lehetsz a masik elnyomoja

Az anyukak nem hagyjak. A szingli csajok meg sokmindent nemtudnak korukbol es mindset hianyossagaikbol.

Nem rendelkezhetnek azzal amin nem mentek keresztul.

Nincs ezzel semmi baj.

Szerintem azalapjan barizz amilyennek tetszik ha tetszik fogadd el ha csak dugdosol akkor is viheted az anyukanak is kell a szex

jún. 7. 19:19
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy éretlen, az a nő aki "kiosztott" éretlen, proli pitsa. Ne törődj vele.
jún. 23. 13:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Még az is át fog verni, akit nem Tinderen akarsz felszedni😂
jún. 23. 15:09
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként egy gyáva nyuszi vagy, mert ha már a randin meg tudtad, hogy gyereke is van, akkor miért nem ott szemtől-szembe mondtad meg neki, miért csak utána merted leírni, te "Tinderhuszár"?🤔
jún. 23. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!