Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen?

Figyelt kérdés

Minden este ugyanaz a jelenet játszódik le előttem a helyi bárban. Körbevesznek a barátaim boldog párkapcsolatokban, én pedig egyedül ülök a pultnál, próbálva elfojtani a csalódottságot és a dühöt. Néha úgy érzem, mintha a nők csak átsétálnának mellettem, észre sem véve, hogy itt vagyok.

Azt mondják, hogy a nők akarják, hogy a férfiak őket keresésében elnyerjék az ő figyelmüket és érdeklődésüket. De amikor én megpróbálom ezt tenni, mintha a világuk középpontjában állnának, mintegy magukban gyönyörködve, miközben én csak egy érdektelen külsős vagyok számukra.

Megpróbáltam mindent: udvarolni, figyelemfelkeltő vicceket mondani, és megpróbáltam megismerni őket, de mindig az a vége, hogy visszautasítást kapok, vagy még rosszabb, teljesen ignorálnak. Mintha csak játszanának velem, mintha csak egy szórakoztató játékszer lennék a kezükben, amit használhatnak, majd eldobhatnak, ha már nem szórakoztatok őket.

Aztán ott van az az érzés is, amikor látom, hogy egyre több barátom boldog párkapcsolatban él, miközben én egyedül maradok. Miért van az, hogy nekik sikerül, nekik van boldogságuk, és nekem csak az örökös magány jut osztályrészül?

2024. jún. 2. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Menj el máshová is, egyedül, mert ebben a bárban Te már csak egy lejárt lemez lehetsz. Csinálj magadból valami menőcsávószerűséget, mert erre gerjednek a mai fiatal pipik és igen, minden nő ilyen, csak az ilyeneket veszik észre. Kell nekik a fesztivál, még ha egy nagy képmutatás és hazugság is az egész cirkusz magadról, de csak ilyesmivel lehet felkelteni az érdeklődésüket, levenni őket a lábukról. Ezt az önsajnálkozást meg tüntesd el valahogy magadból, mert mihelyst kiszimatolják, egyből ignorálnak, nekik csak menőcsávó jöhet számításba, búslakodó lúzer nem. Magyarán légy olyan, mint pl Ford Fairlane a filmben, vagy annak a mai modernebb simlis baseballsapis változata és garantált lesz a sikered a hófehér jaguároddal a bár, vagy a t...m tudja mi előtt.
2024. jún. 3. 09:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha senkivel se alakul ki kölcsönös szimpátia, akkor te vagy a ludas, nem ők. Nem mást kell utálni önmagad nyomorúsága és mások boldogsága miatt. Undorító az egész, amit leírtál. Senkinek se vonzó a megkeseredett gyűlölet.
2024. jún. 3. 10:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt irigyellek, hogy van lóvéd minden nap a bárban piálgatni, de lehet költhetnéd másra is a pénzt a pia helyett. Ha kizárólag ott, egyetlen helyen próbálsz mindig ismerkedni, jó ha tudod, hogy ott mindig ugyanazzal az egy nőtípussal találkozol, mégpedig a bárba járós nőtípussal, ami nagyon nem fedi le az összes nőt, és lehet, hogy hozzád nem ez a fajta illik.

A másik, hogy igen, nekünk nőknek is számít a külső és a kisugárzás, fogadd el. Férfiaknál szerintem két alapdolognak van elég komoly súlya: a hajnak és az arcszőrzetnek. Konkrétan ismertem olyan pasit, aki kizárólag a frizurája módosításával lett gyenge 5-ből egy 10/10-es tökéletesség. Meg kell találni, ami illik hozzád.

Harmadrészt meg tényleg ne irigyeld a kapcsolatban lévő embereket, mert sajnos nem mindegyik működik olyan szuperül, ahogy kívülről látszik.

2024. jún. 3. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!