Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ilyen?

Figyelt kérdés

Minden este ugyanaz a jelenet játszódik le előttem a helyi bárban. Körbevesznek a barátaim boldog párkapcsolatokban, én pedig egyedül ülök a pultnál, próbálva elfojtani a csalódottságot és a dühöt. Néha úgy érzem, mintha a nők csak átsétálnának mellettem, észre sem véve, hogy itt vagyok.

Azt mondják, hogy a nők akarják, hogy a férfiak őket keresésében elnyerjék az ő figyelmüket és érdeklődésüket. De amikor én megpróbálom ezt tenni, mintha a világuk középpontjában állnának, mintegy magukban gyönyörködve, miközben én csak egy érdektelen külsős vagyok számukra.

Megpróbáltam mindent: udvarolni, figyelemfelkeltő vicceket mondani, és megpróbáltam megismerni őket, de mindig az a vége, hogy visszautasítást kapok, vagy még rosszabb, teljesen ignorálnak. Mintha csak játszanának velem, mintha csak egy szórakoztató játékszer lennék a kezükben, amit használhatnak, majd eldobhatnak, ha már nem szórakoztatok őket.

Aztán ott van az az érzés is, amikor látom, hogy egyre több barátom boldog párkapcsolatban él, miközben én egyedül maradok. Miért van az, hogy nekik sikerül, nekik van boldogságuk, és nekem csak az örökös magány jut osztályrészül?

jún. 2. 23:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Mert egy balf... vagy! Fèrfiként fájt ezt a hányást olvasni! Ember! 1) Nézzél már ki valahogy! 2) Majd ezután olyan nőnél próbálkozzál már, akivel kölcsönös a szimpátia! Különben "csak" zaklarod a nőket!
jún. 2. 23:53
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

"egyre több barátom boldog párkapcsolatban él"

Kérdezd meg őket, mi a titkuk? Hogy jöttek össze? Mi tartja össze őket? Mitől boldogok?

jún. 3. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Talán kérdezd meg a barátaid.
jún. 3. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Minden este a bárban?? Van ott pénz!!
jún. 3. 00:10
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát, mivel minden barátod boldog párkapcsolatban él, így a válasz meg is van. Talán kérdezd őket.
jún. 3. 01:26
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Megsúgok neked egy titkot,de ne áruld el senkinek !

A boldog párkapcsolatok közel 70 %-a, két harmada annyira boldog,mint egy tál körtebefőtt. Színjátszás,pofavizit érdekből,felvágásból és megfelelési kényszerből.Ha belelátnál némelyik ilyen szupcsi kapcsiba,mi megy otthon , azt hiszem nagyon meglepődnél.

Egy példa : egy rokonom jó pozícióban levő,kétgyerekes,szép feleséges családapa. Ház az agglomerációban,kocsi évente cserélve, utazások,stb.Vendégségben,társaságban amerikai álom,amit látni lehet. De véletlen fültanúja voltam, amikor összeveszett a nejével,nem tudták,hogy többen is halljuk,ami elhangzott. Egy részeg hajléktalan talán különb szavakat vág egy másik fejéhez, mint ezek egymásnak, hosszan és gyűlölettel....

Fél óra múlva mosoly,tequila kíséretében előjöttek és folyt a csevej tovább,mintha mi sem történt volna.

Ne irigykedj másokra, nem érdemes. És még egy, vigyázz mit kívánsz,mert még megkapod. Annyira sóvárogsz már,hogy a végén kapsz ugyan társat, de lehet nem lesz köszönet benne...

jún. 3. 05:35
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Milyen? Nem értem a kérdést
jún. 3. 06:22
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

6#

Mindenkinek a saját kárából kell tanulnia, különben nem hiszi el

Majd ha esetleg megtapasztalta mennyire ótvar tud lenni egy közönséges párkapcsolat, akkor majd át tudja magában értékelni a dolgokat. Addig te hiába meséled neki

jún. 3. 06:24
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Járj el edzőterembe, ha helyes nem is de férfias jó testű, stílusos még lehetsz. Gondolom nem nézel ki sehogy, csak várod hogy a nők a vicceidre elkábuljanak.
jún. 3. 06:56
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
#6-os, sajnos igazad van. Nagyon sok látszat kapcsolat/házasság van. Szupernek tűnő csodás kapcsolatok, aztán otthon meg nagyon más a helyzet. Sajnos közeli ismerősi körben is sok ilyet látok. Közösségi médiában és/vagy az emberek előtt szupercsalád látszata, aztán...
jún. 3. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!