Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan férfival aki jól néz ki, de néha kicsit bohókás?
Figyelt kérdés
Pl.: szeret énekelni, ha megy egy zene akkor elkezdi énekelni a zenével együtt a dalt, nem számít hogy éppen a buszon vagy, ha szólt a buszsöfőrnél a rádió és hallja, akkor énekli.
Illetve néha furcsa, állatszerű hangokat ad ki.
Tehát igazából csak szeret énekelni és jól néz ki, viszont ezt nyílvánosan is kimutatja.
jún. 2. 18:55
1/9 anonim válasza:
Én nemsokára pont hasonló idiótával fogok találkozni. Kapcsolat neki nem kell(hát tőle nekem sem), de kitaláltuk hogy segít nekem leépiteni a melohelyemen a nyomuló molesztáló s.ggfejeket azzal, hogy megjelenik velem a cégnél néha néha az extra jó kocsival és eljátszuk mintha egyutt lennénk. És akkor leszállnak rólam a munkahelyen a bunkó férgek.
Majd gyakorlunk.
2/9 anonim válasza:
Nagyon kisebbségi viselkedést írsz le, ők szoktak elkezdeni random énekelgetni valami gagyi éneket jó hangosan... Állathangon is stimmel pl. hiénaszerű nevetés, röffenések, morgások, amikor valamit el akarnak érni.
4/9 anonim válasza:
Ma ilyen nap van, hogy bizonyítjátok, miért nem kelletek senkinek?
6/9 A kérdező kommentje:
És ha csak nyávogó hangot adna ki, mint egy macska? Más állathangot nem utánozna?
jún. 2. 20:33
7/9 anonim válasza:
Ezzel nekem egymás közt nem is lenne problémám, na de nyílvánosan... Az ugy nagyon ciki lenne.
8/9 anonim válasza:
Ez nem bohókás, hanem csak egyszerűen idióta. És kicsit sem vagy poénos, hanem bárgyú, fárasztó és unalmas, kérdező. Egyszóval egy szellemi hulladékkupac.
9/9 anonim válasza:
Engem az éneklés nem zavar, amíg nem harsány, hangos, direkt szereplős. A random indokolatlan állathang-kiadás viszont zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!