Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiznátok olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan férfival aki jól néz ki, de néha kicsit bohókás?

Figyelt kérdés

Pl.: szeret énekelni, ha megy egy zene akkor elkezdi énekelni a zenével együtt a dalt, nem számít hogy éppen a buszon vagy, ha szólt a buszsöfőrnél a rádió és hallja, akkor énekli.

Illetve néha furcsa, állatszerű hangokat ad ki.

Tehát igazából csak szeret énekelni és jól néz ki, viszont ezt nyílvánosan is kimutatja.

jún. 2. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Én nemsokára pont hasonló idiótával fogok találkozni. Kapcsolat neki nem kell(hát tőle nekem sem), de kitaláltuk hogy segít nekem leépiteni a melohelyemen a nyomuló molesztáló s.ggfejeket azzal, hogy megjelenik velem a cégnél néha néha az extra jó kocsival és eljátszuk mintha egyutt lennénk. És akkor leszállnak rólam a munkahelyen a bunkó férgek.

Majd gyakorlunk.

jún. 2. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon kisebbségi viselkedést írsz le, ők szoktak elkezdeni random énekelgetni valami gagyi éneket jó hangosan... Állathangon is stimmel pl. hiénaszerű nevetés, röffenések, morgások, amikor valamit el akarnak érni.
jún. 2. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nekem ez nagyon kínos lenne
jún. 2. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Ma ilyen nap van, hogy bizonyítjátok, miért nem kelletek senkinek?
jún. 2. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Az állat hang kiadása miatt nem.
jún. 2. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha csak nyávogó hangot adna ki, mint egy macska? Más állathangot nem utánozna?
jún. 2. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nekem egymás közt nem is lenne problémám, na de nyílvánosan... Az ugy nagyon ciki lenne.
jún. 2. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bohókás, hanem csak egyszerűen idióta. És kicsit sem vagy poénos, hanem bárgyú, fárasztó és unalmas, kérdező. Egyszóval egy szellemi hulladékkupac.
jún. 2. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem az éneklés nem zavar, amíg nem harsány, hangos, direkt szereplős. A random indokolatlan állathang-kiadás viszont zavarna.
jún. 10. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!