Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy manapság a 16-24 éves pasik a legkelendőbbek a nőknél minden korosztályban?

Figyelt kérdés
Mi az oka? Edzenek? Jó genetikájúak a 2000 után születettek?
jún. 2. 12:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Hát pherszheeeee
aug. 6. 14:56
 32/42 anonim ***** válasza:
Igen!🥳
aug. 15. 22:02
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
30. Egy 20 eves farkavall mar eljatszanal..
aug. 15. 22:28
 34/42 anonim ***** válasza:
45%

Te hol élsz, ahol ennyi pszichésen nyomorult vesz körül?

Az a kani, aki az anyja, nagyanyja, stb korabeli nőket húzná, az beteg. Az a nőnemű, aki a gyereke, unokája, stb korabeliekkel szexelne, szintén.

Ki a fene akarna lefeküdni az anyjával, nagyanyjával? Melyik az a pedo állat nő, aki pl a 16 éves fiával akarna szexelni?

aug. 16. 08:25
 35/42 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is bejonnek a 24-25 évesek, a 35 felettiek meg nem. Igen, sportos test, van hajuk, általában amelyik sportol, az helyes is. Korombeliek meg úgy néznek ki, mint a lef.sott kilométerkő.

30N

aug. 16. 20:40
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Nekem jobb testem van 35 fölött mint a huszonéveseknek, és még hajam is van, ilyenkor mi van?🤣 Ufó vagyok? Szerencsére van rám kereslet 30 alatt is.
aug. 16. 22:03
 37/42 anonim ***** válasza:

Kedves 30-as. Általában az ilyen megjegyzéseket tevő nők azok, akiken 10 kg vakolat van, amit ha lemosnának, ő is úgy nézne ki "mint a lef.sott kilométerkő".

Üdv, egy korodbeli nő.

aug. 17. 04:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Persze, kimondott elony ha egy doboz cigarettat nem tud vasarolni.
nov. 17. 07:55
 39/42 anonim ***** válasza:
Ha társat keres az ember és nem csak egy testet segédeszköznek, akkor ez nem így működik.
nov. 17. 12:11
 40/42 anonim ***** válasza:

Az én korosztályomban nemigen. Én egy 35 évessel vagyok összemelegedőben, de már őt is nagyon fiatalnak érzem magamhoz, legalábbis a külvilág szemében.

47N

nov. 17. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!