Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy manapság a 16-24 éves pasik a legkelendőbbek a nőknél minden korosztályban?
Te hol élsz, ahol ennyi pszichésen nyomorult vesz körül?
Az a kani, aki az anyja, nagyanyja, stb korabeli nőket húzná, az beteg. Az a nőnemű, aki a gyereke, unokája, stb korabeliekkel szexelne, szintén.
Ki a fene akarna lefeküdni az anyjával, nagyanyjával? Melyik az a pedo állat nő, aki pl a 16 éves fiával akarna szexelni?
Nekem is bejonnek a 24-25 évesek, a 35 felettiek meg nem. Igen, sportos test, van hajuk, általában amelyik sportol, az helyes is. Korombeliek meg úgy néznek ki, mint a lef.sott kilométerkő.
30N
Kedves 30-as. Általában az ilyen megjegyzéseket tevő nők azok, akiken 10 kg vakolat van, amit ha lemosnának, ő is úgy nézne ki "mint a lef.sott kilométerkő".
Üdv, egy korodbeli nő.
Az én korosztályomban nemigen. Én egy 35 évessel vagyok összemelegedőben, de már őt is nagyon fiatalnak érzem magamhoz, legalábbis a külvilág szemében.
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!