Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy manapság a 16-24 éves pasik a legkelendőbbek a nőknél minden korosztályban?
Figyelt kérdés
Mi az oka? Edzenek? Jó genetikájúak a 2000 után születettek?jún. 2. 12:52
1/42 anonim válasza:
Nem igazán látod jól. Általában az ember ma is a saját korosztályában keresgél.
3/42 anonim válasza:
Rám 40 évesen nagyobb a kereslet mint 10-20 éve volt. 20-40 korosztályban. A 20 az eleje azért nem kellene, olyan 28 tól szoktam ismerkedni, de inkább 30+
5/42 anonim válasza:
Jól látod. A 54 éves Anyukámat augusztusban fogja felségül venni az egyetemista unokahúgom 23 éves évfolyamtársa.
6/42 anonim válasza:
Nagyon jól látod. Alig várom, hogy a kilencedikes szerelmem 16 legyen. Akkor felmondok és gyámhatósági engedéllyel összeházasodunk. Ha addigra úton lesz a baba is, még boldogabbak leszünk, hogy a csodás genetikáját egyből továbbörökítjük. Csak 50 múltam, remélem, a 61 éves kollegina nem csapja le a kezemről... Irónia off. Mekkora idióta vagy!
7/42 anonim válasza:
Nem elég beírnod minden kérdés alá ezt a szart, külön kérdést is igényel?
Akkor kéne 16 éves, ha én is akörül lennék.
24 meg max 28 évesen pl.
De elmúltam 30 is jó ideje, nem mozgatna már meg ilyen korú pasas ha szingli lennék sem.
(A férjem 23 volt, én 26, mikor összejöttünk. De az sem most volt.)
8/42 anonim válasza:
A kérdező látens meleg, aki a tini fiúkra izgul, és ezt vetíti ki a nőkre.
9/42 anonim válasza:
Az idősebbek nem is annyira kelendőek, persze.. azok már elkeltek 😃
10/42 anonim válasza:
35 vagyok, de már egy 30 éves is majdnem fiatal, még akkor is, ha nem csak komolyat keresnék. Te miről beszélsz? XD
A férfiakat szeretem, nem a beképzelt, nyálképű ovisokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!