Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy manapság a 16-24 éves pasik a
legkelendőbbek a nőknél minden korosztályban?
Jól látod, vagy a 16-24 éves tinifiúk ( 60-70 kilósak ) vagy pedig a top manager Chadek jellemzően 40-50 körüliek.
Akik nem kellenek azok a 25-45 közötti átlagemberek.
38F incel
2024. jún. 6. 06:30
12/42 A kérdező kommentje:
#6: Csak nem c-kategóriás, hogy 16 évesen még kilencedikes?
2024. jún. 15. 17:59
Mitől lenne c-kategóriás? Az én lányom is 2008. nyarán született, most lesz 16. 9. osztályt végezte. Évvesztes, tudod. De neked a logika nem az erősséged, ahogy azt a retardált kérdésed is tükrözi.
2024. jún. 15. 18:07
Meg a szövegértés sem az erősséged, ugyanis az "Alig várom, hogy a kilencedikes szerelmem 16 legyen" azt jelenti, hogy még nem töltötte be a 16-ot. Az meg csak a hab a tortán, hogy ez irónia volt.
2024. jún. 30. 06:10
Valójában ha az átlagot nézzük, akkor ez a legsikertelenebb korosztály a férfiak között, ha párkeresésről beszélünk. Persze vannak kivételek, de mint mondtam, átlagban.
2024. jún. 30. 06:26
17/42 A kérdező kommentje:
15: ez a magyarázkodás kezd egyre kínosabb lenni... 🥱
16: nem tudom, én aht látom, hogy a tinik és korai huszonéves srácok többségének van barátnője, ha más nem valami túlkoros hercegnőkomplexusos nyanya, tele van Budapest a 16-20 éves srácok és 30-60-as nők párosával.
Nyilván, a kinézet itt is fő szempont, de ilyen fiatalon még könnyű jól kinézni, ma a srácok sokkal nagyobb hányada néz ki jól, mint 20-30 éve.
Te jó ég, eddig csak az egykori sorkatonáktól olvastam ilyet hogy mivel nekik még kötelező volt bevonulni genetikailag is jobbak voltak (vagyis a genetika tudta előre hogy mikor lesz jogszabályváltozás). Amúgy rosszul tudod, ebben a korban pont hogy csak a kirakatfiúkák csajoznak
2024. júl. 7. 16:47
#17 "tele van Budapest a 16-20 éves srácok és 30-60-as nők párosával."
🤦 Anyákat a fiaikkal nézed párnak? Illetve a 16-60 tekintetében meg a nagymamákat az unokájukkal? Nem akarom elhinni hogy nem trollkodsz és tényleg ennyire ostoba vagy.
2024. júl. 7. 16:51
Nem. Nem mászok rá kamaszokra. Illetve egyszer voltam fenn társkeresőn, 18 évesen, érdekes módon a 30+, 40+-osok írtak rám. Gyorsan töröltem is magam. Gondolom az nem volt probléma, hiszen lányoknál normális, hogy apjuk korabeli mászna rájuk.
júl. 21. 14:03
Kapcsolódó kérdések: