Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek valójában a tiszta lelkük miatt üldözött páriák?
Azt mondják nekik, hogy menjenek, és kettyintsenek egy prostival, és nem lesznek incelek. De az incelek elutasítják ezt a méltatlan megoldást, mert igazi szeretetre és sexre vágynak egy top csajjal, nem pedig egy 2/10-es luvnyára.
Már az érzékeny lélek is bűn?
maga az, hogy valaki incelnek vallja magát már az rémesen szánalmas, és gyerekes is.
Csak leégetik magukat ezzel.
Azt is leírhatnátok, hogy egy nyomi szerencsétlen fos vagyok.
"Azt is leírhatnátok, hogy egy nyomi szerencsétlen fos vagyok."
Azért beláthatod, hogy az "incel" az mégiscsak sokkal rövidebb
És a beszédben az egyszerűségre törekszünk.
"mert igazi szeretetre és sexre vágynak egy top csajjal, nem pedig egy 2/10-es luvnyára."
Csak a magad nevében beszélj
Nem mindenki, és nem is minden incel vágyik top csajra, sokan beérik egy 2/10-es csajjal is, a saját szememmel láttam ilyen incelt. Az más kérdéd hogy a 2/10-es csaj nyilván nem kér a 3/10-es incelből se, hiszen az nem vonzó számára. Így van az hogy még az 1/10-es nőre is van már igény
"Az incelek valójában a tiszta lelkük miatt üldözött páriák?"
1 - nem feltétlenül tiszta a lelkük
2 -nem üldözöttek, simán csak semmibe vettek
3 - páriák valóban, a 2-es pont bizonyítja
Nekem nem kell "topcsaj", átlagos, tisztességes nőt kerestem sokáig.
Mind elutasítottak azért, mert nekik csak a magas pasi számít férfinek.
Ilyenek a nők tapasztalataim alapján: felszínesek és gonoszak. A magamfajta kedves, normális pasikat leépítik a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!