Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek valójában a tiszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek valójában a tiszta lelkük miatt üldözött páriák?

Figyelt kérdés

Azt mondják nekik, hogy menjenek, és kettyintsenek egy prostival, és nem lesznek incelek. De az incelek elutasítják ezt a méltatlan megoldást, mert igazi szeretetre és sexre vágynak egy top csajjal, nem pedig egy 2/10-es luvnyára.

Már az érzékeny lélek is bűn?

jún. 1. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon érzékeny lehet a lelked, ha így beszélsz a nőkről.
jún. 1. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Érzékeny lélek? Össze-vissza szidják a nőket, de elvárnák, hogy valami fullos bula rábukjon a kis kukijukra. Ne röhögtess már.
jún. 1. 22:55
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 jaj, jaj, nem beszélek szépen a prostikról...
jún. 1. 23:00
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

A prosti se áll sokkal szóba!

És igen! Nekik is jár az alap tisztelet!

jún. 1. 23:04
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem szopnak a r*bancok,

Mert érzékeny a lelkem.

Miért velem kelett így kiba*sznod

Istenem oh mondd, miért nem szeretsz engem?

Erre kárhoztattál,

hát egész nap csak hokizok.

Mint a nyugvó napot

a vöröslő horizont

Úgy nyelné le egy picsa,

Ki már sok-sok chadet leszopott

Csak engem nem,

Mert túl jó ember vagyok

Kinek legfőbb vágya

Hogy egy fullos szuka

engedje tennem seggből-szájba.

De ezeknek a luka,

Csak a rosszfiúktól nedves,

Hát ez az én sorsom,

Így jár aki kedves.

jún. 1. 23:19
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Az előző költemény szerzője: Incze Leó
jún. 1. 23:55
 7/14 A kérdező kommentje:
4 aha, a prostiknak jár a tisztelet, de a prostizó pasikákat meg köpköditek. Nőci logika...
jún. 2. 00:10
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Szimplán a nőgyűlöletük és úgy általában a viselkedésük miatt azok. Nem hiszem hogy egy tipikus incel olyan érzékeny lelkü lenne 🤣

Persze, ő a tisztességes és jólelkü srác aki lehozná a nőnek a csillagokat is, viszont ha el mered utasítani akkor egy utolsó beképzelt ribi vagy. Ráadásul biztosan azért teszed mert gyülölöd a rendes férfiakat és csak az izmos kigyúrt, pénzes csávókra buksz. Nyílván az incelben nincs hiba, az fel sem tűnik neki hogy esetleg a személyisége az ami taszító 🙃

Ezen kívül olyan tiszta és érzékeny lelkűek hogy belerugnak az előnytelen kinézetű emberekbe, vagy azokba akiknek szerencsétlenebb a hátterük. Saját tapasztalataim alapján nagyon nagy következtetéseket le lehet vonni abból hogy ki hogyan bánik az állatokkal, olyan emberekkel akik vendéglátóznak vagy kereskedelembe vannak (pénztáros, pincér), vagy olyan emberekkel akik "alattuk" állnak a társadalmi ranglétrán. Az olyan ember mindig offos lesz aki nem képes másokkal normálisan viselkedni, legyen az férfi vagy nő. És legyen szó párkapcsolatról vagy barátságról.

jún. 2. 00:21
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Ha osztályoznánk az itteni troll kérdéseket, akkor erre jóindulattal is max egy kettes alát kapnál. Klisé, hiányzik belőle a kreativitás és a kifinomultság, meg se próbálod leplezni hogy csak kommentekre vadászol.

Még a trollok színvonala is esik ezen az oldalon :(

Amúgy prostik>incelek/trollok.

jún. 2. 00:37
 10/14 anonim ***** válasza:

4 vagyok...én nem köpködöm. Szíve joga elmenni k.v.z.n.i.

A folyton rinyáló palikat meg szánom csak, de velük se vagyok tiszteletlen.

jún. 2. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!