Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít normális visszautasításnak?
Ha steak lennél, akkor azt mondanám túl húsos vagy.
Ez biztos beválik.
Igen, munkahelyen futottam olyan szituba bele hogy a másik félnek kapcsolata volt, de velem flörtölgetett aztán amikor beszéltem vele akkor nem mondta ki konkrétan hogy vonzódik hozzám, csak azzal rázott le hogy barátnője van.
Szóval ez is visszautasítás, csak abban nem az van hogy csúnyának tart, de nyilván olyan szépnek sem.
Ez a barátom/barátnőm van visszautasítást én már csak kifogásnak találom azaz nem mondja ki hogy bocsi de nem lehet köztünk semmi, meg van barátom/barátnőm.
Aki csak simán a párjával jön, de nem ad semmi választ akkor az is normális visszautasításnak számít?
"Nagyon megtisztelő, de épp egy maratoni sorozatnézési kihívás közepén vagyok, és nem szeretném megszakítani a 8. évad közepén"
Egy ilyet süss el neki.
Az igazság kimondása, szépítés nélkül.
Pl. "Ön nekem túl ronda", "Ön nem elég gazdag véleményem szerint!", "Én túl jó vagyok önhöz viszonyítva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!