Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan, azt hitted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, azt hitted hogy bejössz a másiknak vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Min ment el a kommunikáció vagy mi volt félreérthető?

2024. máj. 31. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen soha meg sem fordulna a fejemben. 😄
2024. máj. 31. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen persze! Azt hittem többet akar tőlem, mondta hogy hétvégén gondolt rám, hiányzok neki stb stb, sőt milyen jó pasi vagyok, minden nő ilyen pasira vágyik, de aztán mikor rátértem a "tárgyra" mondta hogy csak barátként tekint rám, nagyon jól érzi magát velem én vagyok a legjobb fiúbarátja. És ezt nem akarja elrontani. Elfogadtam, félreértettem őt. Buliban oldottabb hangulatban persze rám mászott! Ennyi, én már nem akarok tőle semmit azóta, csak beszélgetünk, néha mintha próbálkozna de már nem veszem komolyan őt.
2024. máj. 31. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Igen, volt. Nagyon jóban voltam a pasassal, egy hullámosszon voltunk, sokat találkoztunk szabadidőben is. (Rácsörögtem, van-e kedve meginni egy kávét, már mondta is, hogy 2 óra múlva találkozzunk a parkolóban!)

Mindig rám ért, azonnal ugrott.

Barátságból kialakult több is nálam, és 2-3 fel is hívott a lakására, de nem történt semmi, csak beszélgettünk, filmeztünk, zenét hallgattunk.

Anyukájának is bemutatott, akivel már tegező viszonyban vagyok.

Aztán az élet úgy hozta, hogy messze kerültünk egymástól.

Nemrég találkoztam vele, ugyanúgy folytattuk a beszélgetést, mintha tegnap is még együtt lógtunk volna.

Na akkor bevallottam neki, hogy mit éreztem pár éve iránta, és hogy ez felőle is megvolt-e.

Azt felelte, nem, semmi ilyen nem volt, csak nagyon jó barátok vagyunk.

És amikor felhívott a lakására, akkor sem gondolt arra, hogy esetleg...

Nem, csak beszélgetni akart és zenét hallgatni velem, semmi több.

2024. máj. 31. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

3-as: ezt ugye te sem gondolod komolyan...

Miért hívna fel egy normális, hetero srác egy csajt csak beszélgetni?

Vagy meleg a srác, vagy valami nagyon komoly probléma volt ott.

2024. máj. 31. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is először úgy készültem, hogy akar valamit, de semmi sem volt. Én pedig nem vagyok az a rámászós típus főleg úgy, hogy én sem tudtam, érez-e irántam valamit.

Nem meleg, viszont volt már két válása. Ráadásul engem tényleg barátként kezelt mindig is, lehet hogy ezt a barátságot nem akarta elrontani.

Egyébként azóta is nagyon jóban vagyunk, néha együtt járunk edzeni, kávézni a mai napig, de csak barátként.

2024. máj. 31. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy nagyon jó lány barátom, jól kijövünk, agyon dícsérjük néha egymást hogy de jól nézel ki, jól áll ruha rajtad, jóképű vagy, szép vagy, DE! Mindketten rosszkor éreztünk a másik iránt valamit, vagy ő uatsított vissza, vagy én őt, de mindig éreztem hogy többet akarna, de valamiért nem alakult úgy. Tudom, érzem hogy együtt a kapcsolat nem menne! Ez meg is beszéltük, mi így vagyunk jók együtt ahogy vagyunk, pedig mindkettőnknek tetszik a másik! nem rontjuk el, pedig volt hogy majdnem megtörtént!
2024. máj. 31. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt igen, az új munkahelyemen nagyon sokat beszélegttünk és nevettünk, ahogy az időnk engedte.

Kiderült, hogy 7 éve barátnője van, azt hiszem csak én gondoltam bele többet.

2024. máj. 31. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
3. Az a csavo 100% meleg.. blőőő
2024. máj. 31. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!