Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, azt hitted hogy bejössz a másiknak vagy fordítva?
Igen, volt. Nagyon jóban voltam a pasassal, egy hullámosszon voltunk, sokat találkoztunk szabadidőben is. (Rácsörögtem, van-e kedve meginni egy kávét, már mondta is, hogy 2 óra múlva találkozzunk a parkolóban!)
Mindig rám ért, azonnal ugrott.
Barátságból kialakult több is nálam, és 2-3 fel is hívott a lakására, de nem történt semmi, csak beszélgettünk, filmeztünk, zenét hallgattunk.
Anyukájának is bemutatott, akivel már tegező viszonyban vagyok.
Aztán az élet úgy hozta, hogy messze kerültünk egymástól.
Nemrég találkoztam vele, ugyanúgy folytattuk a beszélgetést, mintha tegnap is még együtt lógtunk volna.
Na akkor bevallottam neki, hogy mit éreztem pár éve iránta, és hogy ez felőle is megvolt-e.
Azt felelte, nem, semmi ilyen nem volt, csak nagyon jó barátok vagyunk.
És amikor felhívott a lakására, akkor sem gondolt arra, hogy esetleg...
Nem, csak beszélgetni akart és zenét hallgatni velem, semmi több.
3-as: ezt ugye te sem gondolod komolyan...
Miért hívna fel egy normális, hetero srác egy csajt csak beszélgetni?
Vagy meleg a srác, vagy valami nagyon komoly probléma volt ott.
Én is először úgy készültem, hogy akar valamit, de semmi sem volt. Én pedig nem vagyok az a rámászós típus főleg úgy, hogy én sem tudtam, érez-e irántam valamit.
Nem meleg, viszont volt már két válása. Ráadásul engem tényleg barátként kezelt mindig is, lehet hogy ezt a barátságot nem akarta elrontani.
Egyébként azóta is nagyon jóban vagyunk, néha együtt járunk edzeni, kávézni a mai napig, de csak barátként.
Volt igen, az új munkahelyemen nagyon sokat beszélegttünk és nevettünk, ahogy az időnk engedte.
Kiderült, hogy 7 éve barátnője van, azt hiszem csak én gondoltam bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!