Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaha olyan, hogy kváztatok/anyáztatok egy nagyon heves vita miatt a másiknak?
Konkrétan nem anyaztam sosem, 1x mondtam, hogy ha nem tetszik a rendszer, lehet visszamenni anyucihoz. Csúnyább kontextusban sosem venném senki anyját sem a számra.
K.rva életbe néha előfordul, dd gondolom itt sem erre irányul a kérdés. :D
Nem.En csendes őrült vagyok.
Nagyon sok időbe tellik,mire fel tud húzni valaki.De az már télleg a végletekig elmennve,és provokálva.
Ilyen esetben a legjobb mindenkinek,ha menekül.
Otthon idáig sosem jut el a dolog.Ha végképp nem sikerül a beszélgetest a józan esz medrében tartani, és látom,hogy a konverzáció elmegy mas irányba,mint az adott problema megbeszelese,akkor lelépek.Kimegyek a műhelybe dolgozni stb.
Es ez még mindig nem az a szint,amikor kva anyázás,mocskolódas van.
Hát tudod az én párom egy s..fejjel volt előtte,ahol naprenden volt az ilyesmi,a g.ci,f..sz,hp,meg hasonló kommunikáció.Az ember azt hinné,hogy akkor ez folytatódik,hisz ebben élte a mindennapjait.
Én az elején,mikor még beszélgettünk,erre rosszallóan reagáltam.Nálunk,otthon anyám egy csendes asszony,a fater se egy idegbeteg.Azt hiszem,én soha nem hallottam őket egymást szidni.Jó,persze volt hangosabb beszéd,idegesebb pillanatok,de nem ócsárolták egymást soha.
Amióta együtt vagyunk mostmar 3éve,egyszer sem fordult elő.
A tiszteleten túl,én eleg racionális vagyok.Es pontosan tudom,hogy céltalan a másik szapulása.Semmit se érsz el vele,azonkivül,hogy erodálódnak a viszonyok,a kapcsolat.Nem az ember személye a gond,hanem a tettei.
Ha valamit nem jol csinálsz,attol még te vagy az,akit szeretni,tisztelni kell.A cselekedetedet el lehet itélni,vagy rosszallóan tekinteni rá,helyrehozni
A szidás pedig személyedet érinti,tehát felesleges és káros.
Egyszer egy nagy összeveszéskor barátom azt mondta mérgében, hogy "akkor dögölj meg" és elviharzott a másik szobába. Baromi rosszul esett de milliószor elnézést kért érte és azóta egyszer se beszélt így.
Csúnya szavakat mindketten használunk néha, veszekedéstől függetlenül is. Pl k*rvára hiányzik a mozi. Vagy b*szki de finom. Ilyesmi. Ez nem para.
22N , 2 éves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!