Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne a leggyorsabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne a leggyorsabban szakítani valakivel a lehető legfájdalommentesebben? (Az előtt kellene, mielőtt baja esne.)

Figyelt kérdés

Nem akarom hosszúra húzni a kifejtést.

Van egy barátnőm, együtt is élünk és mostanában (nem tudom mi az oka) állandóan haragot érzek mindenki iránt, düh van bennem. Így sokszor vannak olyan gondolataim, hogy legszívesebben megütném őt. Például amikor konfliktus van..

Tegnap volt egy veszekedés is amikor szeretgetni akartam és elhúzta magát, akkor olyan ideges lettem, hogy arra gondoltam, hogy meg akarom fojtani.

Még most is dühös vagyok, el szeretném hagyni, mert bántani nem akarom őt. De mégis hogyan?

A kapcsolat ezen kívül rendben van.

Fontos információ: eddig nem voltam ilyen és ez most nem csak ellene van, hanem más emberek ellen is. Legszívesebben pofán vágnám amelyik a legkisebb ellenszenvet kiváltja belőlem.

2024. máj. 31. 08:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"Szia! Üdvözöllek a 'kidob-lak'-ban... Egy vendégünk van: Te" :D
2024. máj. 31. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm is pont ilyen, van egy ember, akin a frusztrációit vezeti le. S ha az az illető nem hagyja magát, akkor nekiáll hisztizni. Úgyhogy nem vagy egyedül!
2024. máj. 31. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!