Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a nőknek nagyon elszálltak az igényei a férfiak nem hibásak ebben?

Figyelt kérdés

Könnyű dolog mindig a másik nemet szidni és nehezebb belátni azt, hogy mindkét nemmel vannak problémák. A nők elvárásai (természetesen tisztelet kivételnek, ne vedd magadra) már már fasiszta jellegűek szoktak lenni, de a férfiak is okolhatóak ezért.

Nem kéne autóval pózolni, vagy más márkás autójával pózolni egy kép erejéig és úgy eladni mintha az ő kocsija lenne. Nem kéne márkás öltönyben pózolni amit általában úgyanúgy csak pózolás miatt használnak. Nem kéne annyira felvágniuk a sikerükkel, karrierjükkel, a fizetésükhoz plusz százezreket hazugságból hozzávágni a fizetésükhöz, ami elég gyakori jelenség, fun fact apám is ezt csinálta, már emiatt is szar volt anyám apám kapcsolata és ez rám is rossz hatással volt. Sorolhatnám még jó sokáig azt, hogy a férfiak mindent megtesznek azért, hogy a nők elvárásai az egekben legyenek és itt is elmondanám, hogy akinek nem inge ne vegye magára.

Ha a férfiak szerényebbek lennének nem pózolnának státusz növelő hülyeségekkel, nem fogadnák el azt, hogy a nők elvárásai az egekben van és nem ehhez igazodnának, hanem elítélnék az anyagiasságot, a státuszfétist, nem evolúciós maszlagokkal magyaráznák azt hogy miért ilyenek a nők, akkor a nők kénytelenek lennének változtatni és kevesebb igényekkel, elvárásokkal fogadnák a férfi közeledését és sokkalta emberségesebb, barátibbak lennének a társas viszonyok. A túl magas elvárások egyébként senkinek se jók. Mivel senkinek nem jó az, hogy csak a pénzért szereti a másikat és semmi más nem köti őket össze. Egy párkapcsolat ennél sokkal több, egy jó kapcsolat nem különbözik sokban egy barátságtól, mindig az olyan kapcsolatok működnek jól ahol nem érdekből jöttek össze egymással, hanem nem csak egymás párjai, hanem barátok is és valójában legbelül mindenki erre vágyik.

Nem kéne csak egy nemet kritizálni mivel vannak nők és férfiak és együtt élünk, együtt alkotunk társadalmat, egy levegőt lélegzünk, ezért nagyon primitívnek tartom amikor valaki csak a nőket, a másik csak férfiakat szidja mindkét nem tehet arról, hogy a társkeresés ennyire elß@$zott és se az incel siránkozások, se femináci szidalmak nem visznek előre. Szerintem kezdetnek a férfiaknak kéne változtatni azzal, hogy felmennek tinderre is kitörlik az autóval, öltönnyel, munkahelyi státusszal kapcsolatos képüket és egyszerű képeket tesznek fel, egyszerű önazonos bemutatkozást írnának és átrendeződne ez az egész társkeresösdis piac.

2024. máj. 31. 07:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem inkább a társadalom. Abba az irányba ment el, hogy mutogassam a neten a kocsimat, az utazásomat, a házamat, bármit csak mindenki tudja hogy milyen jó életem van címszóval. Most azt, hogy ki veszi be ennek jelentőségét, az nemtől fúggetlen. Szerintem konkrétan egyik nemet sem lehet hibáztatni.
2024. máj. 31. 07:35
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem olvastam végig a kisregényedet, de a lényeg:

Épp hogy a férfiak igényei szálltak el, mert az Instamodelleknek akar megfelelni mindegyik.

A saját szintjükön kéne keresgélni, nem azon morogni, hogy 10/2es pasiként nem kellessz a 10/10es csajoknak.

2024. máj. 31. 07:45
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Valahogy engem sose vonzottak ezek a pózolós fotók 😅 Azt hogy kinek mit kéne, azt meg ne te szabd meg. Mindenki megtalálja a maga igényei szerinti párt. Te majd olyanra írjál rá, aki könyvtárban pózol.
2024. máj. 31. 07:58
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

A "simpelés" az oka mindennek. A sikertelen férfiak azt hiszik, ha sok pénzt, időt, energiát fordítanak egy-egy nő irányába, akor előbb utóbb majd sikeresek lesznek.

Egyik kedvenc történetem, amikor a srác egy onlyfans (vagy twich-es nem is tudom már), csajnak, akibe nagyon szerelmes volt, fizetett 10 ezer dollárt, hogy találkozhassanak. A találka létre is jött, a srác kapott egy ÖLELÉST a csajtól, majd ennyi. Után a csaj ebből a pénzből utazgatott a pasijával és közvetítette is az egészet. Szóval ha a férfiak jelentős része ennyire egy elkeseredett lúzer, akkor nincs miről beszélni.

Van egy haverom ő pont ugyanezt csinálja egy tök átlag csajjal. Annyira "szerelmes", hogy évek óta szenved ezzel a lánnyal, több milliót ráköltött, elviszi nyaralni (úgyis hogy a csaj amúgy nem nagyon akarna vele menni, egyszer haza is jöttek a nyaralás felénél, haver ezzel is milliókat bukott, mert minden ki volt fizetve előre). Bevette a vállalkozásába, több 100 ezret fizetett a lánynak a semmiért, úgy hogy nem is csinált semmit.

Mostmár hitelbe, adósságba is veri magát, hogy finanszírozni tudja a dolgokat. Hiába mondta már neki mindenki, hogy álljon le, nincs értelme a dolognak egyszerűen nem hajlandó feladni és mást keresni.

Szóval amíg ezek tök általános dolgok, hogy férfiak neten keresztül pénzt küldenek random rißancoknak különböző csatornákon, addig hogy lenne változás?

Amíg egy átlag nő felregisztrál társkeresőre, ahol a legjobb pasik közül tud válogatni, ráadásul az egész világon, addig mitől lenne más a helyzet?

2024. máj. 31. 08:21
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

Mindenhol azt írják, hogy a nőknek milyen magas igényei vannak.

Hát nem tudom.

Soha nem kértem és fogadtam el semmit férfitól.

Nem hogy elvárjak bármit is bárkitől.

Nem is volt a környezetemben soha olyan férfi, aki bármit is akart volna nekem adni.

Nem szerencsés általánosítani szerintem.

Sok aranyásó jár köztünk, akiket a tenyerükön hordoznak a férfiak, majd csodálkoznak, hogy sok minden elvárássá alakul.

N

2024. máj. 31. 08:23
 6/16 anonim ***** válasza:
22%

5-ös: lehet te nem ilyen vagy, de egyre nagyobb arányban ilyenek a nők.

És az elvárások ráadásul nem anyagi jellegűek inkább, hanem külsőre vonatkoznak.

2024. máj. 31. 08:32
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

6-os

Igen látom, hogy így van.

Nézzük meg a mai férfiakat, hogy néznek ki, milyen típusú nőket preferálnak.

Szinte minden a külsőségekről szól és rendkívül felszínes.

2024. máj. 31. 08:36
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes kérdés. Mitől lesz valaki felszínes? Szerintem ezt hozza az ember magával, a szülők rossz példát mutatnak, plusz a média negatív hatása, a mai fiatalok már totál a hatása alatt nőttek fel.

Lehet-e változni? Tudatosan nem felszínesnek lenni? Nem hiszem. Ha egy felszínes ember halál szerelmes lesz, akkor talán összejön olyannal, aki nem álmai ATM-je, de végül úgyis konfliktusforrás lesz belőle.

Kérdés hogy akarsz-e egy alapvetően felszínes emberrel összejönni, vagy olyannal akiben mélyen ott van csak elnyomja, vagy azzal amit te mondtál úgymond manipulálva van hogy ne vágyjon a jólétre, adja lejjebb.

Én inkább keresnék olyat akiben alapból nincs meg ez a leginkább rossz tulajdonság.

2024. máj. 31. 08:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"És az elvárások ráadásul nem anyagi jellegűek inkább, hanem külsőre vonatkoznak."

Kezdenek végre kiegyenlítődni.

2024. máj. 31. 09:21
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
Felszínes az, akinek CSAK a külső számít. Akinek a külső IS, az nem felszínes.
2024. máj. 31. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!