Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Tinder nevű ingyenes, nőknek járó "férfikatalógusból" még egy nő sem választott ki párkapcsolatra úgy, hogy 10 éve regisztráltam oda először, akkor jobb, ha örökre törlöm magam onnan?
Próbálkozások, randik voltak, de eredmény: 0.
Na jó, 2 szex, de azt én nem veszem eredménynek.
Szánalmas az összes ilyen dolog az interneten, abszolút férfiatlan. De már te is rájöttél hogy a nőknek ezek csak "férfi katalógusok" meg ego puffer.
Azért segítek én az első lehetőségre szavaztam.
Igazán kitartó lehetsz. Sokan akik mostanság regisztráltak be, vagy regisztráltak be újra és szembesültek vele hogy mi a helyzet, kb 1 hét alatt törölték is az egészet.
A tindernek nem érdeke hogy párt találj! A tindernek az az érdeke, hogy minél több időt elcsessz rajta, és minél több dologra előfizess. Már az összepárosítós algoritmust is megváltoztatták ennek érdekében. A mostanra teljesen eltolódott nemi arányokról már nem is beszélve.
70-30 % a férfi-nő arány ezeken az oldalakon (ugyanúgy élőben a szórakozó helyeken, fesztiválok, koncertek, események szintúgy)
Melyik férfinak jó ez (?) olyan mint egy lóvásár
Én biztos nem fogok vadidegen nőkért versenyezni vadidegen többségben lévő férfiakkal, annál többre tartom magam
2 szex neked nem eredmény? NE szórakozz már! Én életemben voltam két nővel összesen...
Tinderen fél évig voltam fenn, konkrétan like-ot is alig kaptam, nemhogy bármiféle beszélgetés mondjuk összejött volna.
Mert kb ilyen a szinvonal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!