Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érhetném el, hogy másféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el, hogy másféle pasik iránt vonzódjak?

Figyelt kérdés

Számomra olyan pasik vonzók, akik hűségesek. Ezzel önmagában nem is lenne baj, csak kicsit paradox csapdának érzem, hogy olyan férfiak dobogtatják meg a szívemet, akik nagyon szeretik a párjukat.

Egyik férfi kollégám a napokban fotókat mutatott a feleségével történő túrázásukról, és olyan tiszteletteljesen, elismerően és kedvesen beszélt a feleségéről, hogy rögtön arra gondoltam, milyen szerencsés az a nő.

2024. máj. 30. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Pl itt vagyok, nekem a hűség nagy erényem. De nem jövök be neked, nem vagyok jóképű, sem izmos, sem magas....szóval üdv, további szép álmodozást.
2024. máj. 30. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Bocs, nem leszek hasznos, de milyen ismerős ez is... Szoktam mondani, kevés az igazán jó férfi, az a kevés szinte mind foglalt (nyilván nem tinikről meg kora 20-asokról beszélve), és a "jó"-ságnak egy kritériuma ez is, hogy gerinces, hűséges, innentől afféle ördögi kör a dolog, mert elhódítani nem tudod és nem is akarod, szóval ha nem voltál elég gyors vagy/és szerencsés ahhoz, hogy te találkozz velük "előbb", akkor neked marad a szingliség. Meg ez a kínlódás, hogy meg kéne tudni erőszakolni magad valahogy, hogy bejöjjenek azok, akik nem jönnek be, nem jók...
2024. máj. 30. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Normálisan kérdező. Ki kéne verned a fejedből azt a hülyeséget, hogy aki foglalt/házas az biztosan hűséges és szereti a párját. Nagyon sok férfi és nő csak megjátssza magát közben meg világba csalják egymást.
2024. máj. 30. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Aztán amit nem látsz a túrázgatós háháhá képek mögött, az vagy a rengeteg munka, amit ebbe beleölnek mindketten vagy a sok vita, tányérdobálás (egymás megcsalása, titkolt szenvedélybetegségek, szemétláda gyerekek stb.) amit nem teregetnek ki a fészbúkra.
2024. máj. 30. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ha figyelmes egy férfi és szépen beszél a párjáról, azt jelenti, hogy tisztelet van iránta, magyarul olyan férfiak jönnek be akik tiszelik a nőt, ergo ha benned is megvannak a tisztelet jelei a másik fél iránt, akkor nagy eséllyel találhatsz magadnak egy olyan férfit akiben tisztelet megvan, de ehhez te is kellesz, nem kívül keressük ezeket az erényeket, hanem önmagunkban.
2024. máj. 30. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egész életemet hajlandó lettem volna leélni az exmmel. Nem keresgéletem soha senki mást, egy nővel (vele) boldog lettem volna és abszolút hűséges típus vagyok. Nem is nagyon volt kapcsolatom, csak egy. Mégsem kellek senkinek, mert nem nézek ki jól, nem vagyok nagydumás, se különösebben gazdag. Leszarják a nők a hűséget és egyéb értékeket. Csak nézzen ki jól a pasi, és kamuzzon minél vadabb dolgokat. A legtöbb bármilyen baromságot simán benyel... ha férfiként van erre valakinek gerince és pofája, akkor simán lehet ezt játszani. Persze nem árt kinézni valahogy, de ezt is kompenzálhatja a kamuzás.
2024. máj. 31. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Lenne kedved ismerkedni?
2024. jún. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!