Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne a bántalmazókhoz vonzódjak?
Első lépés megvan: beazonosítottad a problémát és szembenéztél vele.
Második lépés: transzformáció behelyettesítéssel, azaz eldobod a régi mintát és újat választasz.
Lehet, hogy segítővel, terápiával könnyebb...
AMit r az 1#, az jó, másrészt sportolni, lehetőleg egy küzdősportot.
Meg kell tanulnod önmagadat megvédeni fizikailag-pszichikailag is.
A sport ebben is segít.
En ugy csinaltam,h nekem nem vonzo (a nok korulrajongjak,szoval jo pasirol beszelunk). Igy gondtalanul elunk egyutt nagy megertesben szeretetben ragaszkodasban 12 eve. Kepzeld 1 ev utan meg azerelmes is voltam bele.
Tehat olyat valassz,akihez osztonosen nem vonzodsz!!!!!! De masoknak bejon,tehat attol meg jo pasi.
Dolgozz magadon. Az nagyon jó hogy tudod az okot, ezzel az első lépest már meg is tetted. De nyugodtan kereshetsz egy pszichologust, vagy terapeutát is. Facen is vannak ilyesmi csoportok, az ottani történetekből is lehet tanulni.
Fel kell ismerned mik a veszélyes tulajdonságok, és azokat tudatosan kerülni, bármennyire is tetszik az illető.
Érdekes basszus, hogy hozzá lehet szokni ehhez. A volt barátnőm is ilyen volt, sajnos a gyermekkorban látottakat tartja alapnak, normálisnak felnőttkorban is.
Szerintem keress fel egy pszichológust, mert ennek így nincs, és nem is lesz értelme a jövődre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!