Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn olyan pasi akinek az Adriai-tengernél van nyaralója Tátrában vadászháza és vállalkozóként él komolyan vehető társkeresés terén?
Vagy felmerült bennem hogy páran még írhatnak neki esetleg több nővel is találkozik.
40 éves a pasi én 30 vagyok
Semmi komoly szándék nincs benne azt mondta nem akar családot gyereket házasságot csak úgy élni a világban és ennyi.
Horvátországban már voltam vele a nyaralójában sokat beszélgettünk az úton.Egész végig az járt a fejemben hány nőnek mutatta ezt már meg.
Kicsit nagyviláginak tűnik nem tudom érdemes lenne egy kapcsolatba belebonyolódni vele?
Normál társkeresőn ismerkedtünk meg.Nem a puncsos oldalon mielőtt valaki írná.
Mert sajnos páran privátban ezt írták.
Nem szeretnék ilyen tulajdoni lap, meg hasonlókba belemenni.
Igazából tanácstalan és bizonytalan vagyok, mert bennem van, biztos sokan írogatnak neki.
Rákerdezni még most az elején, konkrétan nem merek.
Kapcsolatot?
Azt mondta nem akar semmi komolyat.
A nyaralójába pedig nem potyára vitt le.
Ez már el van döntve részedről. Felesleges azon agyalni, hogy hányadik vagy a sorban és meddig.
Az, hogy valaki nem akar családot, nem jelenti automatikusan, hogy félévente cserélni akarja a párját, nem csak a kölyköket akaró emberek lehetnek szerelmesek.
De hogy ez az ember mit akar, csak szórakozgatni össze-vissza, vagy egy társat, azt ennyi alapján lehetetlen megmondani.
Én nem találkoznék vele, mert nem kéne olyan aki gyerek és család ellenes.
Hacsak nem, a farkán kívül tud mást is nyújtani .
Bár kétlem !
Attól még hogy van pénze, lehet fukar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!