Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapest miért csak a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest miért csak a külföldi férfiak számára vonzó város, a külföldi nők számára miért nem?

Figyelt kérdés

Rengeteg külföldi van Budapesten, de nagyon érezhető hogy a külföldiek között sokkal több a férfi. Minden 5 külföldiből 4 férfi és csak 1 nő, körülbelül. Mivel itt több százezres nagyságrendről van szó, ezért ez természetesen a társkeresésre is nagy ráhatással van, mivel ezek nyilván nem otthon ülni jönnek ide. A belvárosi szórakozóhelyeken már szinte csak külföldi van, magyar szórakozóhely Budapesten ahol a magyarok vannak többségben tulajdonképpen már nincs is. Kiárazódtak a magyarok a pesti életből.

A kérdés az, miért szinte csak a férfiaknak vonzó Budapest?

2024. máj. 28. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Amíg Magyarországon éltem, én inkább női turistából láttam többet és a Budapesten élő, de külföldi ismerőseim többsége is nő volt. Igaz, én nem abból vontam le a tapasztalatomat, hogy este a szórakozóhelyeken mit látok, ahol a férfiak vannak többségben, legyen szó magyarról vagy sem.
2024. máj. 28. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Hozzájuk "házhoz mennek" az arab és az afrikai férfiak.

A külföldi férfiak meg azért szeretik a fővárosunkat, mert olcsó és még ami nekik otthon "segíjke" szint, az itt gazdagságot jelent, olcsó sör, olcsó nő, olcsó minden, lehet hazudozni az otthoni gazdagságról, aztán gyerünk haza a 3 műszakozásba valamelyik ottani főváros gettósabb részébe. Pár havonta belefér így egy alkoholista kurvázás.

2024. máj. 28. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Én szoktam látni külföldi nőket is. Lehet, hogy a férfiak inkább bulizni jönnek, azt meg nők egy ilyen országban nem biztos, hogy bevállalják. De mindenesetre nem kell általánosítani, örüljünk, hogy jönnek turisták.
2024. máj. 28. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Megint egy fszag hogy miért nem jut neki nő 😫🤦
2024. máj. 28. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Mert ők is tudják, hogy mennyire sok ronda pasi él itt.
2024. máj. 28. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

"Minden 5 külföldiből 4 férfi és csak 1 nő, körülbelül."

Megfigyelésed szelektív.

AKkor sem csajoztatotk be, amíg a covid alatt egyáltalán nem voltak.

Szórakozóhelyeken rengeteg magyar van.

Kezdődik újra a rinya.

2024. máj. 28. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Már megint itt ez a nyomorék a hülye képzelt statisztikáival. Nem tudsz magaddal mit kezdeni, mi?
2024. máj. 28. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Persze vannak az ilyen instant, ötkert, meg morri félék ahova tényleg nagyon sok külföldi jár. De például egy morriban, kb ugyanannyi csaj szokott lenni mint pasi. Vagy is nekem sosem szembetűnő a külömbség, ha van létszámban, pedig sokat járok morriba.

De ezek mellett ott van a heaven, kifejezetten jó bulik, csak drága úgyhogy érdemes úgy bealapozni, hogy a pia bent üssön, szóval közvetlen előtte, mert amúgy a biztonságiak szigorúak, de itt nincs sok külföldi.

Yellow: ott van a bob, mellett és a sok külföldi inkább a bob-ba megy. Itt inkább csak előre tervezett eseményre szabad menni, mert azokon kívül lagymatag a buli.

Budán a Romkertről is jókat hallottam. Akkor a Remixben sincsenek külföldiek, és itt inkább a 30+ korosztály van.

Meg a Dojo is izgalmasnak tűnik, de oda legalább 25 évesnek kell lenni szóval nekünk offos volt, úgyhogy elmentünk egy peaches-be de az nagyon alja drogos hely volt azt nem ajánlom.

2024. máj. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!