Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak akik a külsöjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik a külsöjük miatt nem találnak nőt, miért nem kompenzálják a gyenge külsőt pénzel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen orvosolható a dolguk, míg egy nem szép nő hiába lesz pénzes.

2024. máj. 28. 14:55
1 2 3 4 5 6
 41/56 Senior Séf ***** válasza:
Mit gondolsz, Bill Gates mit csinált?
2024. jún. 1. 20:09
 42/56 A kérdező kommentje:

40, Számtalan lehetőség van, ha csak pénz kell. Képzések jó fizető munkára, külföldi munkák, de még bunozessel is sok pénzt össze lehet hozni. Rengeteg a lehetoseg tényleg, de én megertem ha sokaknak ez nem olyan lenyeges és inkább olyan munkát végeznek amit szeretnek kevesebb pénzért.

Viszont, ha valakinek tényleg olyan fontos hogy női legyenek, akkor lehet megér egy kis aldozatot.

2024. jún. 1. 20:13
 43/56 anonim ***** válasza:
Kérdező ha ez ilyen egyszerű lenne mindig akkor lenne pénzük.
2024. jún. 1. 20:15
 44/56 A kérdező kommentje:
Pedig egyszerű, csak szerintem nem olyan fontos nekik. Amivel semmi gond. Nekem sem elsődleges a pénz.
2024. jún. 1. 20:56
 45/56 anonim ***** válasza:
Mert akik a külsejükre lusták: a tanulásra, a 12 órázásra és a külföldre menéshez is. Milyen meglepő. Aki nem fürdik, miért nem kompenzálja fogmosással?
2024. jún. 2. 00:10
 46/56 anonim ***** válasza:
2024. jún. 2. 00:12
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam kövér nőket is sokat kapcsolatban, tehát a második rész baromság. Az első rész is, mivel ha külsőre nem ütsz meg egy szintet, akkor nem akarnak elkezdeni veled a vonzó nők ismerkedni, akár gazdag vagy, akár menő, sosem fog kiderülni.
2024. jún. 2. 00:17
 48/56 A kérdező kommentje:

46, Működik. Mindig is működött, hiszen sok nőnek nem olyan fontos a külső a hiedelmekel ellentétben. Ezért találnak a Mészáros félék is könnyen nőt. Még Danny Devito is talált. Ezer példa van. Itt a közelben az étterem tulaj is. Sok köver bmw-s kisebbségire is tapadnak a csajok és lehetne sorolni.

A linkelt kérdező is azt írja most szakított. Tehát neki is volt nője. De ha nem hiszed el a nyilvánvaló történelmi tényt, akkor PRÓBÁLD KI! Ezt te magad is le tudod ellenőrizni működik e.

2024. jún. 2. 08:01
 49/56 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy le feküdnél egy nagyon ronda pasival? Vagy ha pasi vagy ugyan ez csak nővel?
2024. jún. 2. 08:29
 50/56 A kérdező kommentje:

Miért szerinted a 90 éves Hugh Hefner annyira vonzó volt? Mégis a legjobb playboy modellekkel dugott. A zsirdiszno mercis kisebbsegiek is visszataszitoak mercedesz nélkül.

Sok nő át tud lépni a szar külsőn. Nem mindegyik az igaz, de gondolom neked sem több milliárd nő kellene. Hidd el 100 is bőven elég🙂

De mondom, tegyél egy próbát.

2024. jún. 2. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!