Alacsony nők ti a magasságotok kompenzáljátok extrém magas cipővel,szandállal, illetve télen, csizmával?
Figyelt kérdés
máj. 20. 14:59
1/25 anonim válasza:
Ha nem is extrém, de igen magas sarkú, vagy talpú cipővel.
És képzeld el, nem maradok mindig alacsony.
2/25 anonim válasza:
Nem kompenzálom. Magassarkú cipőben fáj a lábam, magastalpú szandalban többször orraestem.
Alapból nem is voltam még kicsinek sem lányos, utáltam amikor csicsás ruhákat adtak rám azzal a harisnyával, amiben viszketett a lábszáram.
4/25 anonim válasza:
Nem, eszembe sem jut. Tökéletesen jól elvagyok a "magasságommal", eddig soha semmi hátrányom nincs belöle.
5/25 anonim válasza:
Nem. Engem nem zavar, hogy alacsony vagyok, nem akarok semmit kompenzálni.
6/25 anonim válasza:
Örülök, hogy alacsony vagyok, így nem kell azon törni a fejem, hogy esetleg magasabb vagyok egypotenciális partnernél. Eszem ágában sincs semmit kompenzálni, a lábam meg nem teszem tönkre magassarkú cipökkel.
7/25 anonim válasza:
Nem. Főleg, hogy az iskolai szabályzat se nagyon engedi. Télen a csizma nem magasít, hogy jó pár centivel magasabb legyek.
8/25 anonim válasza:
Láttam olyan csizmát, amiről a kérdező írt. Még gondolkoztam is, hogy télen, ónos esővel, lefagyással ki nem töri ki benne a nyakát. :D
9/25 Metionin válasza:
A platform/flatform cuccokat szeretem de nem kompenzálok vele semmit, csak jól néznek ki meg nekem kényelmesek (nem magassarkú cipők, hanem az egész talpa magas). Olyan céllal nem vettem még fel semmit, hogy magasabbnak tűnjek benne.
10/25 anonim válasza:
Nem. A sportcipő kényelmes es egészséges. Ha valaki akar valamit, hajoljon le
152 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!