Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon egy hosszabb szusszanás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egy hosszabb szusszanás után végre jobban fog menni a társkeresőzés?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy tavaly áprilisban mentünk szét exemmel, rögtön, mintegy pótcselekvésként beleugrottam a tinderes társkeresőzésbe, kiégtem az egésztől. Aztán nyár közepe felé megismerkedtem egy koncerten valakivel, aki megszédített, de lényegében ilyen szexkapcsolat lett belőle, azaz néha találkoztunk, de komolyat nem akart (azóta már külföldre is költözött). Ez eltartott decemberig, sajnos végig reménykedtem benne, hogy talán lesz több is, mert voltak félreérthető jelek. Közben, mivel azért bennem volt, hogy komolyat nem akar, azért jártam randikra, de egyre inkább darab-darab volt már mindenki, már nem is tudtam, mit keresek, már nem tudtam a randikat várni... aztan jött ez a szokásos kör, 1-2 hétig tindereztem, meguntam, töröltem, majd 1 hét után vissza, és ez ment hónapokig, mikor elhatároztam, hogy tartok egy hosszabb szünetet.

Épp ezidő alatt talált rám egy kerékpáros fb csoportban (nem társkereső, hanem ilyen hobbi csoport, több ezren vannak benne) egy srác, hogy szimpatikus vagyok neki. Elkezdtünk randizni, üdítő volt az egész a sok tinderes szenvedés után, valahogy már en is full másképp álltam hozzá. Nagyon nagyon jól is indult az első 6 tali, tényleg életem legjobb randijai közé tudom. Viszont most nem mennék bele a részletekbe, de amilyen gyorsan jött, úgy el is ment, megbántott 1-2 dologgal eléggé, amin nem tudtam tullepni és kiábrándultam belőle, mert kiderult, hogy más az értékrend. A végére szerintem már ő sem volt lelkes. Ezt a dolgot pár napig azért gyászoltam, kb egy hónapja lett vége. Azóta nem mentem vissza semmilyen társkeresőre. Jövőhéten megyek tesómmal egy 10 napos külföldi bringatúrára, ezt tűztem ki magamnak, hogy most erre szeretnék fókuszálni és addig nem is akarok ismét belebonyolódni megint ilyen szerelmi ügyekbe.

Gondolkodom, hogyha visszatérek az útról, újra elkezdek társkeresőzni, mert azért már bő 1 éve szingli vagyok, és már hiányzik egy társ, az összebújós esték, közös utazások, na szóval.. értitek.

Említettem ezt egy haveromnak, akinek csak az volt a reakciója, hogy húzzam fel a "bugyit", ha újrakezdem, nem lesz egyszerű.. igazából már ezen a ponton el is vette a kedvem. De talán bennem van, hogy több hónapos szünet után talán nyitottabb lennék?

Más tapasztalt ilyet, hogy kellett neki hosszabb kihagyás, mielőtt belelendült ismét az ismerkedésbe? És összejött neki, bevált ez a "módszer"?

25

2024. máj. 27. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is egy éve , tavasszal szakítottam és azóta nem szünetelek, de pontosan tudom mennyire fárasztó és mennyi sérelemmel jár. Már nem is tartom számon mennyi kés van a hátamban és hány emberben csalódtam. Lassan már nőundorom van, pedig tudom, hogy vannak rendes lányok is.

A saját példámon kívül, volt egy nő aki szintén ezt a sémát követte , hogy felment a társkeresőre szakítás után és kiégett rajta. Ő igazából sokszor szünetelt" ( bár az én szememben ez nem szünet :D ) , fellépett, lelépett . Mesélte , hogy volt sok durva esete a társkeresőkön úgyhogy nagyjából tisztában vagyok , mit kapnak a nők a tinderen ( Azt nem mondom, hogy sajnálom őket, mert férfiként még annál is van lejjebb , de ha komoly kapcsolatot akarsz akkor szerintem nőként sem a tinder a megoldás ) . Élőbe úgy tudom csak velem jött volna össze, nem nagyon ismerkedett személyesen, de belőlem inkább csak kivett ő is, a rendszeres hazugságaival , úgyhogy nem tudom egyáltalán alkalmas-e kapcsolatra .

Annyit tudok mondani neked, hogy ismerek olyan srácokat akiknek nem értem, hogyan nincsen barátnője és ők is 22-26 évesek, mint te. Fent vannak a társkeresőn is ( nem mindegyikük, de van akiről tudom ). És ismerkedni is szoktak élőben, szinte rendszeresen. Úgyhogy szerintem az lehet a gond, hogy rosszul választasz . Nem kell felhúzni a bugyit, csak ne azokat húzkodd jobbra akire rá van nyomtatva, hogy playboy .

És még egy tanács, amit én is igyekszem betartani. Hogyha sokat ismerkedsz és minden fűvel fával leállsz randizni, akkor nem leszel túl értékes azok szemében akik egy rendes lányt keresnek és hajlandóak lennének elköteleződni .

De ha nő lennék akkor talán nem is foglalkoznék ilyenekkel, hogy szünet. Elvégre a férfiak jönnének oda hozzám és udvarolnának, csak annyi lenne a dolgom, hogy saját magamra koncentráljak és közben elérhető legyen számukra :)

Mindenesetre is kitartást neked és sok szerencsét ! :)

2024. máj. 27. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Ha keresed biztos nem fogsz találni senkit.
2024. máj. 28. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban krva nehéz férfit, nőt találni, mármint normálisat...
2024. máj. 28. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!