Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet Magyarországon, akkor hogy lehet hogy 10-20-szor annyi férfi társkereső van mint női társkereső?
Tehát ha nincs többlet egyik nemből sem, akkor azt jelentené, hogy ugyanannyi szingli nő lenne mint férfi. Tehát akkor ugyanannyi társkereső nő lenne mint férfi.
De Magyarországon sajnos az a helyzet minden társkeresési felületen, hogy nem csak kicsit több a férfi hanem tíz meg hússzoros szorzók vannak, ezért van az hogy egy átlagos/csúnyácska nő is ezer számra kapja a megkereséseket, mert brutálisan sokkal több a társkereső férfi mint a társkereső nő valamiért ebben az országban.
Akkor mégis igazuk van azoknak, akik a férfitöbbletre fogják rá az incelségüket?
Hiába ennek izmos, nem vagyok jóképű, kopaszodom, a genetikam nem olyan, hogy izmos tudjak lenni.
Szóval mit tudok tenni, semmit....sem jóképű nem vagyok, a kiállásom sem férfias, a hajam is....szóval maradok egyedül, ennyi.
Nem tudok mit kihozni, de hagyjuk ezt, ez van, engem ez már nem érdekel elfogadtam a dolgot nem zavar.
Már mozdultam, edzettem évekig, semmi, genetikai oka van, hogy nem tudok izmosodni. Ez ki lett vizsgáltatva, sajnos nagyon alacsony az a hormon a szervezetemben ami az izomépítésben kulcsfotosságú. Vannak gyógyszerek amikkel lehetne növelni, de sajnos több kárt okozna mint hasznot, úgy kell elképzelni mint a nőknél az inzulinrezisztenciát, vagy egy endometriozist, adnak egy gyógyszer, oké, csinál valamit, de maga a gyógyszer mellékhatása ezer és egy más, talán súlyosabb problmémát okoz, mint maga az alapbetegség, mit tudok vele kezdeni, semmit.
És kicsit idegesít a téma, mert lehet nincs izmom, nincs olyan kidolgozott testem, de a fizikai állóképességemen ez nem látszik meg, ugyanolyan kitartó, sőt, ahogy észrevettem, kitartóbb vagyok fizikailag mint egy átlagos férfi aki foglalkozik az izmaival, edz, kondizik stb.
És ez az ami zavar, hogy fizikailag hátrányom nincs, csak annyi, hogy a nőknek sokkal imponálóbb egy kidolgozott férfias test. 180 magas vagyok 78-81 kiló, vékony karjaim, keskeny vállaim, keskeny hátam, vékony combom és vádlim van. Ennyi, én ilyen vagyok.
Arcra mit csináljak? Nincsenek milliók a párnán alatt, hogy plasztikára menjek, hajbeültetés, stb stb....nem siránkozok, csak azt mondom, hogy vannak esetek amik zsákutcák. Én elfogadtam azt, hogy ennyi, minden bizonnyal a termesztes szelekció dolgozik nálam, hogy ezeket a géneket ne adjam tovább, egyszerűen szólva, hogy ne tudjak szaporodni, mert egy ilyen pasival senki nem áll össze mint én, és ez az elgondolás igen helytálló, ugyanis ilyen géneket nem szabad tovább örökíteni mint amik nekem vannak.
Szóval....hagyjál békén.
Nem sajnálatom magam, a #36-os válaszodat azzal jöttél, hogy biztos egész nap itthon ülök és ömlik belőlem a negatívum és max az ajtóig megyek el, hogy atvegyem a kajafutartol a kaját.
És a #37-es válaszommal kifejtettem számodra a dolgokat kicsit. Nem magyarázkodom, információt adtam át, nem sajnáltatom magam, leírtam a helyzetem. Ennyi, ne láss bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!