Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet Magyarországon, akkor hogy lehet hogy 10-20-szor annyi férfi társkereső van mint női társkereső?
Tehát ha nincs többlet egyik nemből sem, akkor azt jelentené, hogy ugyanannyi szingli nő lenne mint férfi. Tehát akkor ugyanannyi társkereső nő lenne mint férfi.
De Magyarországon sajnos az a helyzet minden társkeresési felületen, hogy nem csak kicsit több a férfi hanem tíz meg hússzoros szorzók vannak, ezért van az hogy egy átlagos/csúnyácska nő is ezer számra kapja a megkereséseket, mert brutálisan sokkal több a társkereső férfi mint a társkereső nő valamiért ebben az országban.
Akkor mégis igazuk van azoknak, akik a férfitöbbletre fogják rá az incelségüket?
Én az utóbbi években így jártam, tehát 5 év alatt volt kb 4-5 barátnőm, ezek átlagosan rajtam kívül még 2-5 férfival voltak kapcsolatban. Volt akivel távkapcsolatban voltak, plusz volt egy szerető, plusz voltam én.
És ez az összes barátnőmnél kiderült.
#7-es voltam.
1. 50 éves korig, pár %-al több férfi van MINDEN korosztályban. Utána megfordul és nagyon durva nő többlet lesz, 80+ éves korosztályban szinte már nincsenek is férfiak.
2. Alapvetően több férfi születik, mint nő, ez mindig is így volt és így is lesz, hacsak mesterségesen be nem avatkozunk.
3. A társkeresés jellemzően nem idős korban történik, illetve nem 50+ évesen akarna alapvetően senki sem családot alapítani, így valóban számít az a pár % férfi többlet.
4. A közhiedelmekkel ellentétben a nők számára ugyanúgy fontos a külső, ugyanolyan "felszínesek", mint a férfiak. A férfi legyen szebb az ördögnél rohadtul nem igaz már és valüjában soha nem is volt az. Ez a mondás olyan korból származott amikor nőként még kénytelen voltál, egzisztenciális okokból hamarabb férjhez menni és nem engedhetted meg magadnak, hogy külső alapján (is) válogass.
5. A nők egyébként statisztikák szerint a férfiak kb. 80%-át egyáltalán nem tartják vonzónak, átlag alattinak értékelik külsőre, ami ha belegondolunk abszurd, de jól tükrözi azt a férfi csoportot akik egyáltalán számításba jönnek párkeresés esetén.
6. Mindezekből kifolyólag kevés igazán jó pasi között "rotálódik" sok nő.
7. Ráadásul az első házasság és az első gyerek születésének időpontja is nagyon durván kitolódott, manapság a fejlett világban ez már bőven 30 év fölött van.
Magyarán a 20-as éveit azzal tölti egy átlag nyugati nő, hogy általában csak alkalmi partnerei vannak. Ezek a partnerek viszont viszonylag kis számú férfi csoportból kerülnek ki, a férfiak többsége így egyedül van ilyen korban.
8. Ezért ezek a férfiak regisztrálnak társkeresőkre, durva férfi többletet okozva. És ezeken a társkeresőkön is csak a már melített 20%-nak van tényleges esélye bármire is.
9. A nők alapvetően csak "felfelé" randiznak, tehát csak olyan férfi jöhet számításba aki szerintük, az ő igényeik szerint valamiben jobb, több náluk.
10. A nők alapvetően idősebb férfiakkal (itt leginkább talán még mindig az egzisztenciális dolgok játszanak közre) is együtt lesznek, tehát 10-15-20 év különbség is simán belefér, míg a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát keresik.
Az, hogy társkeresőn esetleg több a férfi az lehetséges.
Társkeresőre kevés nőnek van szüksége.
Nincs többlet csak máshol vannak-
Én pl. egy dolgot szoktam csak megfigyelni, hogy akár délelőtt vagy délután, hétköznap vagy hétvége...üzletekben bevásárlóközpontokban (plázát leszámítva) nagyon nagyon kevés fiatalabb nőt látok. Vagy helyettük járnak, vagy éjszaka.
A hétköznapi helyeken nagyon kevés a fiatal nő.
Evulúciós oka van annak, hogy több férfi van mint nő, ezért nem halt még ki az emberiség, és ezért nem születnek belterjes gyerekek (nagyrészt).
Pl Kínában a születésszabályozás hatalmas gondokat okozott mára, mivel a kínai kultúrában a fiú az értékesebb, ezért rengeteg, az évek alatt több száz millió lány magzatot vetettek el.
És mi lett mára Kínában, az, hogy 30 millióval kevesebb nő van mint férfi. 30 millió férfinak nem lesz soha felesége, gyereke családja. A kutató már régebben észrevették ezt, és ezért oldották fel Kínában a születésszabályozást, de semmi eredmény, mert még mindig a fiú magzatokat tartják meg.
Próbál a kormány hatni a családokra, hogy a lányok is értékesek stb...mindegy.....a lényeg, hogy alapból több férfi van, és alapból kevesebb nő, és ezért van az, hogy a férfiak kb utánfutóként vannak kapcsolatokban, lásd az én példám is, párkapcsolaton belül egy nő több férfival van párkapcsolatban, mert a magányos férfiak különböző lelki problémái miatt megelégszik azzal, hogy ő a lánynál egy 2. 3. 4. személy.
Mert a nők nem igazán szeretnek online ismerkedni, ennyire egyszerű. Na meg a mai nappig valamennyire lenézendő az egész. A többiek élőben ismerkednek, vagy amúgy tök jól megvannak férfi nélkül.
De akkor sem mondja semelyik statisztika, hogy 10-20x annyian vannak a férfiak ezeken a társkeresőkön Magyarországon. Többen vannak, de nem ekkora nagyságrendekkel, az okait meg elmondtam. A legtöbb női ismerősöm sosem használt ilyen appot vagy csak rövid ideig.
"A nők egyébként statisztikák szerint a férfiak kb. 80%-át egyáltalán nem tartják vonzónak, átlag alattinak értékelik külsőre, ami ha belegondolunk abszurd, de jól tükrözi azt a férfi csoportot akik egyáltalán számításba jönnek párkeresés esetén."
Nem abszurd, hisz az ez előtti pontodban leírod, hogy a "férfi legyen egy fokkal szebb az ördögnél" soha nem volt igaz, és igazad van.
Ha a társadalmunk egy könyvben lenne egy sztori, nem valami, amit élünk, a többség számára világos lenne a logika, hogy amelyik nemtől nincs elvárva, hogy csini legyen, az nem is lesz az, tehát objektíven is több a csúnya férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!