Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan ember, aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki már elfogadta, hogy ő soha sem fog társat találni és konkrétan SEMMIT sem tesz már azért, hogy esetleg találjon? Tehát sem élőben, sem neten nem ismerkedik már?

Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 00:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Vak, 1 gyermekes özvegy nőként kénytelen vagyok megbékélni a társtalansággal.
2024. máj. 27. 05:31
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Kövér srácoknak is van nője,kicsit nézzetek magatokba,vagy magatoknak is jobb hazudni?
2024. máj. 27. 05:56
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

Elég régóta így vagyok ezzel már. Hiába próbálkoztam bármivel is, egyszerűen nem érdeklem az embereket, a nőket meg főleg nem. Leszarnak, láthatatlan, teljesen érdektelen vagyok. Ha aranyrudakat szarnék akkor sem számítanék.

Azért nehéz ezzel megbékélni, sokszor még mindig szarul esik a dolog, de kezdek ténylegesen beletörődni.

Nem ismerkedek se neten se élőben, nem próbálok meg random csajokra ráírni, nem megyek oda senkihez, nem is lenne értelme, hisz senki nincs aki észrevegyen.

Külsőre nem vagyok a toppon (nagyon nem) és lassan belsőre sem. Eléggé megöli az ember személyiségét az ha folyton ignorálva van, ha BÁRMIT tesz, nincs eredménye.

2024. máj. 27. 06:30
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Fogjuk rá. Semmit nem teszek: társkeresővel felhagytam, élőben nincs lehetőségem ismerkedni, és nem is erőltetek magamra olyan hobbikat vagy programokat, ahol talán(!) lehetne. El is fogadtam abban az értelemben, hogy beláttam, hogy ez van: ronda nőként, akinek a személyisége sem érdekes, gondoskodási hajlam és szolgalelkűség pedig egy csepp sem szorult belé, nyilván teljesen esélytelen. De ez nem megbékélés, hanem mérhetetlenül keserű és frusztrált beletörődés. Engem nem elégít ki annyi, hogy sk. "intézek" magamnak pár orgazmust...
2024. máj. 27. 07:07
 15/18 anonim ***** válasza:
16%
Hányszor teszitek még fel ezt a szaros kérdést? Nyomik gyülekezete bakker...
2024. máj. 27. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Én pl szeretem a dagi srácokat. Volt már 150 kilós pasim.
2024. máj. 27. 12:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Neten 10 évig próbálkoztam onnan semmi nem jött össze.

Netet leszámítva egyedül vagyok. És már nincs kedvem.

Vagy bazinagy mákom lesz és összefutok vele valahol vagy maradok egyedül. De nem keresek.

2024. máj. 27. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen.Sosem voltam az a klasszikus szép nő,már 16 éves koromban is max a társkeresőn tudtam beszélgetni férfiakkal.

10 év után töröltem minden appot.Konkrétan nem tudom megszámolni hány megaláztatást tudhatok magamévá,hányszor éreztették velem,hogy én nem érek annyit,mint más nő,hányszor csalódtam a férfiakban.Még az alapvető kis udvarlásokat sem tapasztaltam.

Csak max szexre próbálkoztak be ezeken az oldalakon.

Aszexuálisként nyilván ez a része nem baj,nem vagyok egy bújós,ölelkezős típus sem,viszont a társaság,hogy valaki végre őszintén szeretne,az sokszor hiányzik.Én sem beletörődésnek mondanám,hanem frusztrációnak.Mert ugyan nem a vágyak hiányoznak,de abba rettenetes belegondolni,hogy ami más nőknek az én koromban természetes,ami az ember életének része,az nekem konkrétan semennyire nem adatott meg. 26/N

2024. máj. 27. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!