Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez probléma lenne az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez probléma lenne az ismerkedésnél, ha gyakorlatilag semmilyen baráti köröm nincs, egy magányos farkas vagyok?

Figyelt kérdés

A régi barátok, haverok szétszóródtak, én is külföldön dolgoztam néhány évig, ez is közrejátszik. Próbáltam tartani egy-két emberrel a kapcsolatot, programot szervezni, de nem igazán jött össze, így már pár éve nem erőltetem ezt sem. Néha összefutok régi ismerősökkel az utcán vagy boltban, akkor beszélgetünk, de nagyjából ennyi. Engem sem keres senki, így egyedül töltöm a szabadidőmet. Egyedül sétálok(+kutyával), egyedül ülök be valahová, egyedül csinálok magamnak programokat. Munkahelyen szoktam még beszélgetni kollégákkal, de nem olyanok, hogy munkidőn kívül valami programot is csináljak velük.

Mit gondolnátok így rólam?

36/F

2024. máj. 26. 17:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez maximum nagyon extrovertált lányoknál gond.
2024. máj. 26. 18:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privátot, de nem akarok Olaszországba utazni. :D
2024. máj. 26. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Ez a felnőtt élet.

De eleve baráti kör 3 dolog miatt van. Gondolj csak vissza.

1.nincsen nőd és jobb haverokkal lenni mint egyedül.

2.eleve csak azért jársz társaságba, hogy nőket szedj fel, vagy csatlizz el mástól.

3.a gyereked miatt kénytelen vagy becsatlakozni egy gyerekes körbe, hogy a gyereked boldog legyen és tudjon együtt játszani más gyerekekkel.

De ha van stabil csajod, akkor a fa sz se kíváncsi haveri körökre napi szinten.

Viszont az tény, hogy minél Szociálisabb vagy, annál nagyobb a választék.

Tehát én hiába vagyok antiszociális alapvetően, ismerem és alkalmazom a társasági dinamikát ezért nagyobb a választék is, vagy a konkrét jelentkezők száma.

2024. máj. 26. 21:24
 14/20 anonim ***** válasza:

13

Mivan??? XD

2024. máj. 26. 22:49
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Odáig még nem jutottál el agyilag mint a 10 éves, hogy lemegy a focipályára, kosárpályára és ismer így egy rakás embert?
2024. máj. 27. 00:25
 16/20 anonim ***** válasza:
introvertalt emberek elvannak egyedul is de az nem jelenti azt hogy soha nem vagynak emberi kapcsolatra.
2024. máj. 27. 04:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Valakit zavar, valakit nem. Attól függ, hogy mennyire felszínes a nő.
2024. máj. 27. 08:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2024. máj. 27. 09:55
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Nálam inkább előny ha nem lóg non-stop az illető a haverokkal.
2024. máj. 27. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem előny 25N
2024. máj. 27. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!