Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legtöbb ember gazdagabb, mint amilyennek kinéz; szegényebb, mint amilyennek kinéz; vagy kb. leképezi a megjelenése a kerestét, vagyonát?
Mi viszonylag jól élünk, jobb az anyagi helyzetünk, mint az átlag, de szerintem nem látni rajtunk. Sima H&M-es ruhák, nem hordunk órát, az én hajam jellemzően gyeskontyban :D A férjem meg kb 3havonta elmegy levágatni, de csak egy klasszikus vágásra. Baráti körben egy milliárdos (minden túlzás nélkül, van vagy 10 ingatlana csak Budapesten, és még mellette egy rakás mindenfelé vidéken, saját cég, befektetések, részvények mindenfelé, stb) sima rövidnaci-pólóban járkál, férfiszandállal, szintén óra nélkül :D :D :D nem gondolnád, hogy ennyire jól áll. Ismerősi körben szintén a jobb anyagi helyzet jellemez mindenkit, valahogy így állt össze a társaság, programozók, vállalkozók, hát senkin sem akadna meg a szemed az utcán, egyszerű farmer-póló mindenkin, nem hivalkodnak.
Szóval én úgy gondolom, hogy az utcán járó-kelő emberek közül kb senkiről sem tudod megmondani, hogy milyen anyagi helyzete van. Főleg nem pusztán ilyen jelekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!