Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én változtam két év alatt, vagy tényleg sokkal hangsúlyosabb lett az ember megjelenése?
Soha nem voltam egy jóképű srác, viszont értelmes vagyok, határozott, szeretek beszélgetni és sokan viccesnek is tartanak. Régebben nem volt problémám az ismerkedéssel: persze, sok elutasítást kaptam, de akkor volt barátnőm, amikor akartam. Még Tinderen is kaptam like-okat, pedig ott aztán csak a kinézet számít.
Két éve ismertem meg az exemet, aztán szakítottunk, és mostanában kezdek újra ismerkedni. Előre megjegyzem, hogy nem próbálkozok be mindenkinél, és nem vagyok az a "sírjunk két hétig mert csúnyán nézett rám a lány" fajta. Szóval elkezdtem ismerkedni, mind élőben, mind neten. Élőben teljes sikertelenség, ami nem is igazán lepett meg. Tinderen gyakorlatilag semmi (régebben onnan is volt barátnőm). Kép nélküli, chat oldalas beszélgetések alkalmával sok jó fej lányt megismertem, de képküldés után mind leépített - így vagy úgy. És itt nem egy-két lánytól beszélünk.
Én változtam meg ennyire (rossz irányba, úgy tűnik), vagy a női társadalomban ment feljebb az a bizonyos mérce?
A nőgyűlölő válaszokat mellőzzük. Köszönöm.
Hét év után kezdtem újra ismerkedni, de valami változott az biztos. 25-35 ig levegőnek vagyok nézve, alatta szex összejött, komoly nem, felette nem igazán akarok. Nem lettem sem sármosabb se rondább vagy éppen stílusosabb. Talán a bennfentesség hiányzik amit egy laza munkahelyi közösség, közös iskola, hobbi adhat. A lány akivel lefeküdtünk azzal indokolta, hogy nem akar kapcsolatot, hogy nem ismerjük egymást eléggé, gyakorlatilag idegenek vagyunk. Dehát akkor egy idegennel feküdt le. Nem tudtuk megbeszélni sajnos. Vagy valami nem tetszett bennem, a fene tudja, de változtak a dolgok, az biztos.
30/f
Mert mindenki egyre inkább a tökéleteset várja el rögtön.. viselkedésben, kinézetben, szexben, mindenhol.
Nem szánunk elég időt az ismerkedésre, közös programokig el se jut sok esetben a 'kapcsolat'.
Sajnos én a férfiaknál tapasztalom ezt.
Ezenkívül a netes ismerkedők egyszerre több emberrel is próbálkoznak, a képcsere után valóban sokszor eltűnnek. Ha így nézzük, lehet, a megjelenés értékelődött fel ennyire, mert a másik megismeréséhez pár beszélgetés még nem elég...
De hátha lehet jót is kifogni. :-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!