Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik vissza sem írnak társkeresőkön, nem félnek valamiféle bosszútól?
Nem arra gondolok, hogy a semmibe nézett férfi megkeresi, és jól megveri vagy ilyesmi, de pl simán felrakhatja az illető ilyen-olyan site-okra...
Egyszer régebben egy ismerősöm pl ide tette fel a csajt, mintha a csaj nevében kérdezne rá, hogy néz ki, milyennek találják, és szénné lett oltva a nő.
"Egyszer régebben egy ismerősöm pl ide tette fel a csajt, mintha a csaj nevében kérdezne rá, hogy néz ki, milyennek találják, és szénné lett oltva a nő."
Aham., És még te beszélsz illemről. :D Ráadásul nem váészolni mindenkinek jogában áll, viszont mások fotójával való visszaélés miatt könnyen komoly bajba keverheted magad.
Én az online térben nem osztok meg semmit, amivel bosszút lehetne állni, mert rengeteg az elmebeteg. Nem csak úgy általában, de ismerkedés alatt sem. Sőt, igazán kompromitáló anyag pl pucér képek, szexchat, szex videó stb eleve nem is készül.
Ugyan nem társkeresőzök, de itt és face-n írnak pasik, akiket digyelmen kívül hagyok. Ha ezért online lejáratás jár, akkor nem akarom tudni mi járna kapcsolatban egy vitánál, ha szerinte bunkó voltam, vagy ne adj isten, ha szakítok vele.
Se a te fajta akarnokokat, se a "barátod" (ha elfogadjuk, hogy nem saját hős tettel dicsekszel) féle bosszúállókat nem szeretném kapcsolatra.
Ugyan félek az önkéntes igazságosztóktól, de nem hagyok fogást, így túl sok mindent nem tud tenni online senki. Viszont szuper visszaigazolás, ha valaki a semmire így reagál, hogy jól döntöttem, hogy "kihagytam a lehetőséget".
Aki bosszúálló típus, az bármikor érezheti magát feljogosítva erre.
Amikor egyszer egy orvostan hallgatónak irtam meg ezt, hogy Bocsi, nem egymást keressük, miközben nagyban arról szónokolt, hogy milyen fontos, amit tanul, hogy ő egy zseni és az egész családja egyébként orvos es mennyi pénzük van, milyen befolyasosak, csak magáról beszélt, képes volt azt visszairni, hogy egy ilyen alacsony intelligenciaju, tanulatlan ember (miközben amúgy én is egyetemista voltam, csak másik karra jartam :D) amúgy sem lenne jó barátnő es haza sem vinne ilyet.
Ennyit a kedves elutasitasrol…
Szerintem látszik rajtad hogy ilyen elmebajos vagy, azért nem is ír vissza.
Jobb is. Inkabb itt "bosszulkodjál". Ha visszaírna lehet fel is kutatnád, megerőszakolnád, megölnéd őt/a háziállatait.
A hozzád hasonló alja férgekből ezt nézem ki.
Nekem meg random küldött facos fotókat egy pasi , de egész alakosakat is. Nem társkeresőn hanem Facebookon .
Annyit irtam neki hogy bárki visszaélhetne a képeivel, gondoljon erre.
Azért az nagy bátorság, eszetlenség.
28
én az ilyennel azt teszem, hogy elküldöm a rokonainak vagy a munkahelyére beküldöm 😂
Volt már akit kirúgtak miatta
Ha a csávó olyan piti, hogy emiatt "bosszút álljon", akkor jó is hogy nem válaszoltam. Idegenek vagyunk, nem tartozunk semmivel egymásnak.
Amúgy nem, nem félek. Ha fel is rakná, hogy prosti vagyok biztos a képemmel, akik ismernek tudják, hogy nem vagyok, aki nem ismer, annak meg teljesen mindegy.
Ha mást nem is, akkor meg alá dobhatom a screenshotot, hogy rinyál, mert nem írtam vissza, így igazából saját magát járatná le. Elmúlt az idő, hogy be kellett hódolni a férfiaknak, mert féltünk hogy bántani fognak.
Amúgy meg, szerintem a legtöbb nő az elején mindenkinek visszaírt, még annyit is hogy "bocs de hagyjuk", aztán rájöttünk hogy az még agresszívabbá teszi a férfiak többségét, ezért a ghostolásnál alkudtunk meg. Ritkább a hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!