Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akik vissza sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik vissza sem írnak társkeresőkön, nem félnek valamiféle bosszútól?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy a semmibe nézett férfi megkeresi, és jól megveri vagy ilyesmi, de pl simán felrakhatja az illető ilyen-olyan site-okra...

Egyszer régebben egy ismerősöm pl ide tette fel a csajt, mintha a csaj nevében kérdezne rá, hogy néz ki, milyennek találják, és szénné lett oltva a nő.

2024. máj. 23. 23:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

Ha élőben odajön hozzam valaki, annak sem valaszolok, mert nekem ijesztő az, ha random odajön egy férfi. Bocs, de ilyen világot elunk.

Nőként én is irtam férfiakra tarskereson és volt nem egyszer, hogy nem kaptam választ vagy idővel elhalt a beszélgetés. Levontam a konkluziot, hogy ez ennyi volt, nem esett sehogy, mert nem idegen emberek határozzák meg az ő bizalmamat, hanem én magam. Akit meg tönkretesz az érzelmileg, hogy egy idegen ember nem ír neki vissza, az kezeltesse magát, mert ez nem normális reakció.

Egyébként velem is volt, hogy valakinek már nem irtam vissza, mert korábban ha esetleg elutasító voltam, akkor le lettem krvazva vagy el lettem hordva minden haszonleső szrnak, úgyhogy kosz, de nem. Az internet ilyen. Ha nem tudsz ezzel mit kezdeni, akkor ne ott ismerkedj.

2024. máj. 24. 00:11
 12/36 anonim ***** válasza:
90%

11-es, senki nem köteles köszöngetni, magyarázkodni stb. egy idegennek online! Akkor sem ha matcheltetek. Senki nem tartozik neked magyarázattal ilyenért.

És, nem, nem félek, hogy kiteszik a képem siteokra, mert aki ekkora undorító féreg, az akkor is kiteszi, ha írok neki, csak épp nem tetszik neki a válasz. Egyébként sem az én szégyenem, hanem azé, aki idegenek adataival visszaél.

És igen, az ilyenek nem valók a társadalomba.

2024. máj. 24. 00:12
 13/36 A kérdező kommentje:

13

Figyelj, ha nem megfelelően reagál a pali, akkor tiltja, aztán kész....

Én már köszöntem meg elutasító választ! Nagyon ritka, mert mint írtam, a nők nagy része büdös bunkó 😂

2024. máj. 24. 00:13
 14/36 anonim ***** válasza:
90%
Na de akkor ismerkedj faszikkal és meg van oldva 🤡 annyira nem tudok rájönni, az ilyeneknek, mint te, minek no, amikor messziről süt rolad, hogy szrba sem nézed őket de minimum nem egyenrangúnak tartod őket…
2024. máj. 24. 00:14
 15/36 anonim ***** válasza:
88%
18, gondolom, magadról meg teljesen azt hiszed, hogy normális és kedves vagy. :D :D
2024. máj. 24. 00:15
 16/36 A kérdező kommentje:

16

Neked nem magadtól nagy az önbizalmad, hanem mert nőket ezer meg ezer bókot, pozitív megjegyzést, visszajelzést kapsz...

Férfiként hacsak nem vagy nagyon jóképű, kb semmi pozitívat nem kapsz, amiből épülhetne az önbizalom (ami magától nem terem, ezt felejtsük el)

2024. máj. 24. 00:16
 17/36 anonim ***** válasza:
91%

"Figyelj, ha nem megfelelően reagál a pali, akkor tiltja, aztán kész...."

Persze, aztán minden nő heti szinten azzal akarja magát rombolni, hogy megkapja 4-5 alkalommal, hogy mekkora egy rohadék pénzéhes prosti, mert el mert utasítani egy aranyosan közelető átlagos jófiút.. :D

"hanem mert nőket ezer meg ezer bókot, pozitív megjegyzést, visszajelzést kapsz..."

Sokra mennek olyan bókokkal aminek a fele amolyan mondok valamit, mert meg kéne kúrni már egy nőt tipusú bók.. és aznap még 25 másik nőnek elmondta az illető...

2024. máj. 24. 00:19
 18/36 anonim ***** válasza:
88%

27, matcheltél, de kivel? Én írtam, hogy nekem a lopott képem van fenn randivonalon. Te azt hiszed, velem matchelsz, de vagy az oldal hülyít, vagy trollok.

Matchelni valakivel nem ugyanaz, mint belépni egy boltba. Ott konkrétan tudod, hogy te beléptél az Aldiba. Matchelni egy profillal olyan, mintha zsákot húznánk a fejedre, belöknénk egy helyiségbe, és azt mondanánk, ez egy Aldi, tessék szépen köszönni.

2024. máj. 24. 00:29
 19/36 anonim ***** válasza:
87%

Ja, hogy nálad az így megy :D

Hát akkor te is matcheltél már nőkkel randioldalon, nem? Érd be azzal. Mit nem még majd beszélgetést is kapsz.. Ha szerinted a nőknek elég az üres semmitmondó bók, akkor neked is legyen elég amit kaptál eddig. ^^

2024. máj. 24. 00:32
 20/36 anonim ***** válasza:
87%

És mégis milyen alapon teszi fel őket ilyen-olyan site-okra? És mit ír? Hogy Vivike nem válaszolt?

Szánalmas vagy.

Ja, mert ezek az emberek szépen belenyugodnak egy nem válaszba. És mégis mit írjon? Azt, hogy "szia, nem akarok veled ismerkedni."? Ekkor megnyugszik a lelke? Nem fog.

Ráadásul mi értelme van? Sok pasi mindenkire ráír. Visszajön neki 600 leveléből 550, mind olvasatlanba, és ebből 545-ben az lenne, hogy bocsi, de nem érdekelsz, de mindent bogarászhatja végig, mert ott van valahol az a 2-3, amiben érdemi válasz van. Ugye te sem gondolod ezt komolyan.

2024. máj. 24. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!