Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido randizas utan?
Te ismered magad
Nekem hosszabb ido kell mert lassan leszek szerelmes. Jo par honap. De ezt elore mondom mindig. Tolem ne varjon 2het utan szivecsket meg aradozast nyaladzast. Meg szeretlekezest.
Hát... Az én történetem azért meredek, emiatt nehezen hihető. Pontosabban én se hittem benne, hogy velem megtörténhet, de még is.
- Tinderhez hasonló oldalon beszélgettünk
- Rá 3 napra rá, randi
- Aznap este sex és nála aludtam
- Azóta nála aludtam
- 2.5évre rá esküvő
WTF??? Két hónap alatt nem tudta eldönteni a csákó, hogy akar-e valamit? Na akkor 2 év alatt sem fogja! Ez a semmiből a semmibe tart.
Lehet szimpatikus vagy neki, csíp, komál stb. de hogy nem szeret az ziher! Raboljátok egymás idejét.
Ha 2 hónap után sem akarja, hogy a barátnője legyél akkor sajnos azt kell mondajam, hogy ő még mindíg bizonytalan és nem fogtad meg annyira őt, hogy komolyabban veled akarjon lenni. Ilyeneknél szokott az lenni, hogyha bekerül egy másik a képbe nekik, hirtelen dobbantanak, és ilyenkor már meg is születik a döntés, hogy nekik nem megy!
Szerintem csak húzza az agyadat, mert nincs neki épp senki más és unaloműzésre jó vagy neki!
Kerdes a 2 honap alatt mennyi randi volt?
Mert ha havi 3 akkor nem csodalom. De ha heti 3 akkor csak el lehet donteni mi van.
Az is lehet h nem o akarja kimondani vagy igazabol jo ez igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!