Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem találom meg a társamat, a halálomon töprengek. Mit tegyek?
Örökké magányos voltam. gyerekként is csak kínlódtam, szenvedtem és megaláztatások sora ért. Volt jópár párkapcsolatom, többsége erről az átkozott internetről. Átkozom ezt a világot, miért nem éltem korábban? Gyűlölöm a modern kort, műkörmöt és a túlfűtött feminizmust. Hiszem hogy egyenlő a két nem és mindkét nemnek megvan a maga funkciója, rendeltetése.
Rendkívül önbizalomhiányos és szorongó típus vagyok. Azt érzem hogy a nők csak lenéznek. Hízok, nincs motivációm a sportra. Nem akarok meghalni, de sokáig nem fogom bírni ezt az állapotot.
Mi a francot tegyek? Boldog akarok lenni, családot akarok. Élni akarok.
31/F
Ha nem látsz túl a karvalykörmű vasalthajú ribiken, akkor veled van a baj. A pina az ugyanúgy pina egy ilyenen, meg egy normális csajon, attól neked nem lesz jobb, ha bomba alakja van vkinek. Az a fontos, hogy önzetlenül szeressen és ne legyen ápolatlan.
Nem az öngyilokon kellene morfondírozni, hanem keresni egy pszichológust.
Sajnos ha nem nézel ki jól, mindig le fognak nézni a nők. Nézd a jó oldalát: független maradhatsz, senki nem szól bele az életedbe, és a pénzed is megmarad neked. Ha szex kell, akkor meg bármikor elmehetsz prostikhoz.
#4 Ezt biztos ide akartad írni? Mert semmi köze a kérdéshez.
Kezdetnek kezdj valamit azzal, amit a múltban sajnálsz.
Hogyha eddig négy fal között otthon kockultál, akkkor tedd le a függőséged és helyette járj emberek közé. Pár év alatt lesznek ismerőseid, 3-5 év alatt pedig már barátaid is!
Miután lesznek barátaid, sokkal jobb lesz az élet, kevésbe szorongsz, javulni fog a kommunikációd. Hogyha súlyod zavar, kezdj el sportolni és figyelj oda az étkezésre. Nem motivál a sportra, hogy legyen barátnőd, légy egészséges, elmúljon a depresszió? Csak mert mindhármat jelentősen befolyásolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!