ORVOSI ÜGYELET a 15. kerületben: ne hívjam ki őket, csak ha már halálomon vagyok, ordíbál velem. Nem erre való az ügyelet. Maga nem úgy néz ki mint akinek epegörcse van. Pereljek?
Márpedig volt, nagyon nagy görcsöm. bementem a sürgősségire, meg ultrahangoztak. Kiderült, hogy az egyik kő elindult a cystic duct ban ... kisebb hasnyálmirigy gyulladásom van. Ha lemet, kiszedik a hólyagom.
de az ügyeletnek nem úgy tűnt hogy én rosszul vagyok, és lebasztak, ordíbált velem az ápoló.
"csak akkor hívjon minket, hamár görcsökben fetreng, és mozdulni alig bír."
"vegyen be nospát, ha nincs, mennyen el orvoshoz HAJNALI KETTŐKOR" -AUTÓM SINCS!
Jah és a csúcs. Van tb-m adófizető állampolgár vagyok.
"Magának ezért kiszállási díjat is kéne fizetnie..."
pereljek?
Perelj!! Legalább rúgják ki aki igy beszélt veled. És ha meghalsz 1 ora mulva akkor mivan?? Kivánom hogy Annak a seg.fejnek legyen ilyen baja aki igy beszélt veled.. majd akkor ordibáljon hogyha hozzá nem jön ki az ügyelet..
perelj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!