Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Boldog párkapcsolatra esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatra esélyem sincsen?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasom egyes nők se a bilincset, se a kötelet nem vállalna be, de még a szerepjátékot és a francia csókot is megvetik.

Márpedig prűd, frigid párkapcsolatban úgyse lennék boldog...

Gyerekvállalás, házasság, nem vonz.

Belegondolva abba, hogy feláldozzam a szabadidőmet és cserébe nem kapok SEMMIT! (Már pedig nekem sima, vanilla szex messze nem elég!) Inkább a magány és a szüzesség.

Anyám meg el akar küldeni valami keresztény társkeresőre, de erősen kétlem, hogy ott találnék olyan párt, akire vágyom. Néha próbálom tagadni a vágyaimat, de attól még ott van...

2024. máj. 21. 01:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül a szexet kapod egy kapcsolatból, minek is kapcsolat? Keress szexbarátokat adultpixien, bdsm communityben.
2024. máj. 21. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Megvetik a nők a bilincset. Hát ez felháborító!

/S

2024. máj. 21. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha elsőre ezzel indítasz jó hogy elutasítást kapsz. Azért kötözés bilincselés bizalomról szól. Én sem engedném elsőre pedig volt már benne bőven részem, de azért kell a bizalom, ki tudja nem e él vissza a helyzettel képeket videokat készít kiszolgáltatott testről majd ezzel vissza él?

Egyébként hány éves vagy?

2024. máj. 21. 11:28
 14/15 A kérdező kommentje:
23 vagyok, de élőben még nem nagyon beszélgettem nőkkel.
2024. máj. 21. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos jórésze ismerős annak amit írsz, vanilla kapcsolat meg a szokványos szex nem vonz, csak a BDSM meg egyéb fétisek. Egy idő után már én se nagyon bíztam abban, hogy találok hozzám illő párt, aztán egyszer csak betoppant az életembe, megsúgom én se voltam fiatalabb akkor mint te. Ma már ott tartok, hogy az álom nő kérdezgeti tőlem hozzám bújva, hogy "megkötözöl?"

Azért azt hozzá teszem, hogy nem egy keresztény társkeresőn találtunk egymásra.

2024. máj. 21. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!