Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak férfitöbblet tagadók Magyarországon?
18 és 50 év között az alábbiak szerint alakul a nemek aránya:
Férfi 51.3% --> 2143697 fő
Nő 48.7% --> 2034758 fő
Tehát 109 ezer nő hiányzik a társkereső piacról. Ez Kecskemét lakosságának felel meg.
Minden huszadik férfi nem kap emiatt nőt.
Ráadásul a nők tovább elvannak kapcsolat nélkül. A férfiak nem így vannak kódolva. Nekik az a lényeg, hogy minél sűrűbben elvessék a magjaikat. Ez is tovább gerjeszti a versenyt.
1000 férfira jut 950 nő. A maradék 50 férfi mit csináljon szerintetek? Ha egy férfi hosszú évekig kénytelen nélkülözni a gyengébbik nemet, akkor abba könnyen bele is őrülhet az illető!
Valahol 60 éves kor környékén fordul a tendencia. Igen ám, de az már soványvigasz. Akkor már sok embernek fel se áll, meg a nő hiány miatt végérvényesen károsult a lelke.
Ezek száraz tények. Kérdezem én, miért is tagadják a valóságot sokan?
Nem házról, vagy autóról írtam. Hanem egy alap jellemről. Ami vonzó.
Nem fogunk egyetérteni, de én nem azt tapasztalom, hogy a nőknek az itt emlegetett szinten uniformizált lenne az ízlése külső terén. Csak a közvetlen környezetemben is annyira sokszínű a felhozatal 30 körül, ami szembe megy az itteni elméletekkel.
A külső egy fontos tényező, de sok más tényező is hasonlóan fontos. Minél többen teljesítesz elváráson alul, annál szarabb helyzetben vagy. Egy olyan férfi, aki csak a saját nyálán csúszva tud nő közelébe jutni (vagy úgy se) az nem lesz vonzó. Nem csak a külseje, a kosugárzása, viselkedése, jelleme miatt sem Egy jóképű férfi eleve nem szorul erre, tehát szinte biztos, hogy önálló, erős jelleme lesz. Egy kevésbé vonzó férfinak tudatosan kéne építenie ezt és nem a már említett nyálcsíkon csúszni. Ez hozhatna változást egyéni és társadalmi szinten. Ami nem a nőkön múlik.
A magabiztosság (ahogy az intelligencia is) ELISMERÉST vált ki, nem vonzalmat.
A magabiztos nem jóképű = mire veri a nyálát? mit nyomul, vak? undorító, ahogy próbálkozik, nem veszi észre magát? tolakodó! zaklató!
A magabiztosság egy plusz, az eleve vonzó ember esetében. Aki nem vonzó, az mindegy milyen, akár ilyen, akár olyan szempontból.
32, ez a te véleményed. Sokan meg teljesen mást tapasztalnak. Meggyőzni nem foglak, nem is akarlak mert màr eldöntötted. De, a magabiztosság bizony vonzó és mindeközben elismerést is vált ki, megnyugtató, hogy a másik tudja mit akar, tudja merre halad, megbízhatónak tűnik tőle, ha kialakult érték és normarendszere van, amit fel is vállal, ezeken túl nagyon fontos, hogy tiszteletet, elismerést ébresszen az emberben a másik, amit ezáltal meg is tesz. Ezek is hozzáadnak a vonzalomhoz.
Ha valaki zaklatásnak érzi, amit a másik művel, akkor az illető összekeveri a magabiztosságot, a parasztsággal. Gyakori hiba azoknál, akik rohadtul nem magabiztosak, de nagyon annak akarnak tűnni. Túlkompenzálnak.
Mellé beszélsz előző.
Adott két fickó. Egyik bejön neked, a másik nem. Mindkettő magabiztosan próbálkozik.
Aki bejön, attól szívesen, örömmel veszed, a másiktól nem. Ha a másik "nem adja fel" azonnal és még 2x 3x próbálkozik, azt tolakodásnak veszed, MERT Ő NEM KELL.
Sőt!
Ha odamegyek hozzád, és megkínállak 1 szelet csokival, azt is tolakodásnak fogod venni, ahogy azt is, ha megkérdem, hogy telt a hétvégéd. Mert velem még beszélgetni sem akarsz.
Ha valaki az első nemet nem érti, az valóban, minimum tolakodó, a sokadik nem után sima zaklatás.
Ez szerintem azért nem meglepő.
Attól, hogy valaki tetszik külsőre "bejön" még lehet sok buktató a dologban. Volt már pasi, akiért megvesztem külsőre, nagyon a zsánerem volt, de butának bizonyult. Azóta menyasszonya van, szóval, nem mindenki érzett úgy, mint én. De, pár találkozó után elbúcsúztunk, mert esélytelen lett volna kapcsolatra nálam. Ugyanakkor 7 évig voltam együtt valakivel, aki külsőre először nem mozgatott meg. Nem is taszított, csak elmentem volna mellette az utcán. Egy utazás során össze voltunk zárva, így beszélgettünk, szórakoztunk és a visszaúton már szerelmes voltam.
A nem tetszik és az elolvadok tőle között rengeteg árnyalat létezik. Ha valaki nem tűnne ki a tömegből külsőre, de másban valami nagyot tud mutatni (és nem a farkára célzok) akkor simán lehet befutó. Ha kifejezetten taszít rajta valami, akkor értelemszerűen nem.
Messze nem csak a nagyon jó pasiknak van nője és ez azért van, mert az adott férfi olyan területen tudott virítani, ami az adott nőnek meghatározó és mindezt jókor tette.
34, ezen mi meglepő?
Elképesztő, milyen élete van a férfiaknak, ha eltátott szájjal jönnek rá arra a kbszott alap dologra, hogy ha valaki tetszik, attól többet akarsz, ha valaki nem, attól nem.
Ennyire ki van nyalva a valagatok, hogy ez ilyen egetrengető felismerés?
És képzeld, olyan kaját eszek, amit szeretek, nem olyat, amit nem. 😱😱😱😱😱😱😱
38 izgalmas életük lehet hogy minden nap ilyen "aki gazdag annak több pénze van, mint aki szegény" szintű óriási felismeréseket tesznek.:D
Neked minden újdonság Barnito?
5-ös válaszban szereplő ábra tökéletes szemléltetés.
Viszont férfiként az hozzá kell tennem, hogy amelyik férfi nem képes nők nélkül élni, az egy lúzer. Semmi szükség az ostoba viselkedésükre, a unalmas, sablonos személyiségükre, az idegesítő megnyilvánulásaikra. A gyermekszülésen és a szexen kívül nincs semmi, amit egy nő jobban tudna csinálni egy férfinál. Én pedig jól megvagyok a kezemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!