Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak férfitöbblet tagadók Magyarországon?

Figyelt kérdés

18 és 50 év között az alábbiak szerint alakul a nemek aránya:

Férfi 51.3% --> 2143697 fő

Nő 48.7% --> 2034758 fő

[link]

Tehát 109 ezer nő hiányzik a társkereső piacról. Ez Kecskemét lakosságának felel meg.

Minden huszadik férfi nem kap emiatt nőt.

Ráadásul a nők tovább elvannak kapcsolat nélkül. A férfiak nem így vannak kódolva. Nekik az a lényeg, hogy minél sűrűbben elvessék a magjaikat. Ez is tovább gerjeszti a versenyt.

1000 férfira jut 950 nő. A maradék 50 férfi mit csináljon szerintetek? Ha egy férfi hosszú évekig kénytelen nélkülözni a gyengébbik nemet, akkor abba könnyen bele is őrülhet az illető!

Valahol 60 éves kor környékén fordul a tendencia. Igen ám, de az már soványvigasz. Akkor már sok embernek fel se áll, meg a nő hiány miatt végérvényesen károsult a lelke.

Ezek száraz tények. Kérdezem én, miért is tagadják a valóságot sokan?

2024. máj. 20. 02:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
67%

Nem házról, vagy autóról írtam. Hanem egy alap jellemről. Ami vonzó.

Nem fogunk egyetérteni, de én nem azt tapasztalom, hogy a nőknek az itt emlegetett szinten uniformizált lenne az ízlése külső terén. Csak a közvetlen környezetemben is annyira sokszínű a felhozatal 30 körül, ami szembe megy az itteni elméletekkel.

A külső egy fontos tényező, de sok más tényező is hasonlóan fontos. Minél többen teljesítesz elváráson alul, annál szarabb helyzetben vagy. Egy olyan férfi, aki csak a saját nyálán csúszva tud nő közelébe jutni (vagy úgy se) az nem lesz vonzó. Nem csak a külseje, a kosugárzása, viselkedése, jelleme miatt sem Egy jóképű férfi eleve nem szorul erre, tehát szinte biztos, hogy önálló, erős jelleme lesz. Egy kevésbé vonzó férfinak tudatosan kéne építenie ezt és nem a már említett nyálcsíkon csúszni. Ez hozhatna változást egyéni és társadalmi szinten. Ami nem a nőkön múlik.

2024. máj. 20. 11:57
 32/43 Barito ***** válasza:
29%

A magabiztosság (ahogy az intelligencia is) ELISMERÉST vált ki, nem vonzalmat.

A magabiztos nem jóképű = mire veri a nyálát? mit nyomul, vak? undorító, ahogy próbálkozik, nem veszi észre magát? tolakodó! zaklató!

A magabiztosság egy plusz, az eleve vonzó ember esetében. Aki nem vonzó, az mindegy milyen, akár ilyen, akár olyan szempontból.

2024. máj. 20. 11:57
 33/43 anonim ***** válasza:
76%

32, ez a te véleményed. Sokan meg teljesen mást tapasztalnak. Meggyőzni nem foglak, nem is akarlak mert màr eldöntötted. De, a magabiztosság bizony vonzó és mindeközben elismerést is vált ki, megnyugtató, hogy a másik tudja mit akar, tudja merre halad, megbízhatónak tűnik tőle, ha kialakult érték és normarendszere van, amit fel is vállal, ezeken túl nagyon fontos, hogy tiszteletet, elismerést ébresszen az emberben a másik, amit ezáltal meg is tesz. Ezek is hozzáadnak a vonzalomhoz.

Ha valaki zaklatásnak érzi, amit a másik művel, akkor az illető összekeveri a magabiztosságot, a parasztsággal. Gyakori hiba azoknál, akik rohadtul nem magabiztosak, de nagyon annak akarnak tűnni. Túlkompenzálnak.

2024. máj. 20. 12:02
 34/43 Barito ***** válasza:
27%

Mellé beszélsz előző.

Adott két fickó. Egyik bejön neked, a másik nem. Mindkettő magabiztosan próbálkozik.

Aki bejön, attól szívesen, örömmel veszed, a másiktól nem. Ha a másik "nem adja fel" azonnal és még 2x 3x próbálkozik, azt tolakodásnak veszed, MERT Ő NEM KELL.

Sőt!

Ha odamegyek hozzád, és megkínállak 1 szelet csokival, azt is tolakodásnak fogod venni, ahogy azt is, ha megkérdem, hogy telt a hétvégéd. Mert velem még beszélgetni sem akarsz.

2024. máj. 20. 12:08
 35/43 anonim ***** válasza:
80%
Nem a férfitöbbletet tagadják, hanem az abból levont irreális következtetéseket (hogy amiatt nincs nőd)
2024. máj. 20. 12:09
 36/43 anonim ***** válasza:
65%
Ne ha haverodrol pofazzal Barnito. Kussolj inkább gáz hogy másokat kibeszélsz.
2024. máj. 20. 12:15
 37/43 anonim ***** válasza:
85%

Ha valaki az első nemet nem érti, az valóban, minimum tolakodó, a sokadik nem után sima zaklatás.

Ez szerintem azért nem meglepő.

Attól, hogy valaki tetszik külsőre "bejön" még lehet sok buktató a dologban. Volt már pasi, akiért megvesztem külsőre, nagyon a zsánerem volt, de butának bizonyult. Azóta menyasszonya van, szóval, nem mindenki érzett úgy, mint én. De, pár találkozó után elbúcsúztunk, mert esélytelen lett volna kapcsolatra nálam. Ugyanakkor 7 évig voltam együtt valakivel, aki külsőre először nem mozgatott meg. Nem is taszított, csak elmentem volna mellette az utcán. Egy utazás során össze voltunk zárva, így beszélgettünk, szórakoztunk és a visszaúton már szerelmes voltam.

A nem tetszik és az elolvadok tőle között rengeteg árnyalat létezik. Ha valaki nem tűnne ki a tömegből külsőre, de másban valami nagyot tud mutatni (és nem a farkára célzok) akkor simán lehet befutó. Ha kifejezetten taszít rajta valami, akkor értelemszerűen nem.

Messze nem csak a nagyon jó pasiknak van nője és ez azért van, mert az adott férfi olyan területen tudott virítani, ami az adott nőnek meghatározó és mindezt jókor tette.

2024. máj. 20. 12:20
 38/43 anonim ***** válasza:
94%

34, ezen mi meglepő?

Elképesztő, milyen élete van a férfiaknak, ha eltátott szájjal jönnek rá arra a kbszott alap dologra, hogy ha valaki tetszik, attól többet akarsz, ha valaki nem, attól nem.

Ennyire ki van nyalva a valagatok, hogy ez ilyen egetrengető felismerés?

És képzeld, olyan kaját eszek, amit szeretek, nem olyat, amit nem. 😱😱😱😱😱😱😱

2024. máj. 20. 13:01
 39/43 anonim ***** válasza:
62%

38 izgalmas életük lehet hogy minden nap ilyen "aki gazdag annak több pénze van, mint aki szegény" szintű óriási felismeréseket tesznek.:D

Neked minden újdonság Barnito?

2024. máj. 20. 13:57
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

5-ös válaszban szereplő ábra tökéletes szemléltetés.

Viszont férfiként az hozzá kell tennem, hogy amelyik férfi nem képes nők nélkül élni, az egy lúzer. Semmi szükség az ostoba viselkedésükre, a unalmas, sablonos személyiségükre, az idegesítő megnyilvánulásaikra. A gyermekszülésen és a szexen kívül nincs semmi, amit egy nő jobban tudna csinálni egy férfinál. Én pedig jól megvagyok a kezemmel.

2024. júl. 23. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!