Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszteri buliban te is tapasztaltad, hogy Magyarországon férfitöbblet van?
Csak mert több férfi jár bulizni, még nem jelent többletet. Nőtöbbség van.
Nem statisztikai adatok böngészésével töltöttem a szilveszter estét. A környezetem meg nyilvánvalóan nem alkalmas arra, hogy megmondjam mennyi férfi és mennyi nő van az országban.
Egyébként 10en voltunk, 4 fiú, 6 lány...
Nálunk nőtöbblet volt: én (nő), párom (férfi) és a kutyánk (szuka), ebből párom úgy 10 óra körül elment lefeküdni és így ketten maradtunk csajok. :))
(Igen, szemét módon nem vettem komolyan a kérdést: nos, ezt nem is lehet...)
Kérdező, jó lenne lassan megértened: a nők nem azért mennek publikus bulikba, hogy pasizzanak. Igen, valamennyien ezzel a céllal mennek, de a 80% nem.
És ki akarja úgy ünnepelni az újévet, hogy percenként kell lekoptasson valami gyökeret aki nem hagyja békében szórakozni? Te talán szeretnéd, hogy idegenek folyton piszkáljanak miközben a barátaiddal lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!