Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány a nőknél az ismerkedésnél ha a férfi Pesterzsébeten lakik?
Figyelt kérdés
máj. 19. 20:07
11/16 anonim válasza:
"És hova a 12. kerületbe?"
Fiatal koromban a XII. keruletben laktam. Lehet, a Pesterzsebet jobb lett volna....
39F incel
12/16 anonim válasza:
Hatalmas hátrány. Pesterzsébeten kizárólag szingli férfiak vannak. Ebből következik, hogy az összes nő is szingli. Nyilván családok sincsenek az egész kerületben.
13/16 anonim válasza:
Ezt nem mondjátok komolyan... Három kerülettel arrébb nem vagytok hajlandók elmenni, hogy találkozzatok valakivel? Uh mi valami egészen különböző világban élünk..
15/16 anonim válasza:
Én erzsébeti vagyok, csak gyerekkoromban elköltöztünk. Még mindig hiányzik!
16/16 anonim válasza:
Mert mi a gond Erzsébettel? Én ott nőttem fel, testvérem most is ott él. Hol kell élni, a Rózsadombon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!