Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra hátrány, ha ismerkedéskor kiderül, hogy a férfinak ilyen jellegű betegsége van?
Ha kiderül, hogy olyan betegsége van, ami az étkezést érinti.
Pl cukorbeteg, laktóz- és/vagy gluténérzékeny, inzulinrezisztens, lipidgondjai vannak (nem ehet kb semmi zsírosat), stb.
Nem arra gondolok, hogy ismerkedtek a tökéletes férfival, és ez kiderül, majd bumm, kizáró ok. Inkább olyan helyzetekben, amikor még ismerkedtek, te sem tudod, hogy lesz-e belőle valami, udvarolgat. Ilyen fázisban egy nagy fekete pont egy ilyen betegség? Kiábrándító?
Cukorbeteg vagyok, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy valakit zavarna az, hogy én máshogy étkezem.
Tudom nem betegség, de volt vegetáriánus párom, aki törekedett szép lassan a vegánná válásra, mellette derült ki a cukorbetegségem is. Sose zavartuk egymást és szinte bárhol tudtunk együtt enni.
Hogy valakiben meg felmerül, hogy etetni kéne a másikat? Ez nevetséges. A legutóbbi exem többet költött nasira és csokira, gyorskajára mint én a diétás dolgaimra.
9, de nagyon nem akar válaszolni erre a kérdező.
"IR hátrány, de cukorbetegség nem? Leírod miért?"
Cukorbeteg lehet 1-es típusú, normál súllyal. IR szinte biztos, hogy súlyproblémával küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!