Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra hátrány, ha ismerkedéskor kiderül, hogy a férfinak ilyen jellegű betegsége van?
Figyelt kérdés
Ha kiderül, hogy olyan betegsége van, ami az étkezést érinti.
Pl cukorbeteg, laktóz- és/vagy gluténérzékeny, inzulinrezisztens, lipidgondjai vannak (nem ehet kb semmi zsírosat), stb.
Nem arra gondolok, hogy ismerkedtek a tökéletes férfival, és ez kiderül, majd bumm, kizáró ok. Inkább olyan helyzetekben, amikor még ismerkedtek, te sem tudod, hogy lesz-e belőle valami, udvarolgat. Ilyen fázisban egy nagy fekete pont egy ilyen betegség? Kiábrándító?
máj. 1. 21:15
11/19 A kérdező kommentje:
#10: Jaj de buta vagy, inkább ne szólaltál volna meg :D
máj. 2. 00:41
12/19 anonim válasza:
11, továbbra sem válaszolsz, hogy az etetésed miatt izgulsz-e, és nem fejted ki, miért vagyok buta. Mert te is tudod, hogy bár lehetnek normális és alacsony testsúllyal is inzulinrezisztensek egyesek, elenyésző ahhoz képest, hogy a többségük túlsúlyos, vagy elhízott. A "visceral fat", a szerveket körülölelő lerakódott zsír az egyik legnagyobb indikátora az IR-nek.
13/19 anonim válasza:
Magyarországon a nők kb 100%a IR.es....uh ez nem szabadna, hofy befolyasoljon semmit
14/19 anonim válasza:
10
49 kg vsgyok muci 🤣 a kollegaim jó resze hasonloan vékony, és mind IR.es 🤣 Te ostoba f*sz
15/19 anonim válasza:
Kerdező, max annyiban, hogyha megyünk valahova, wellnes, mozi, vacsi, nyaralás, bármilyen kiruccanas, erdemes megnézni es/vagy úgy választani helyet, hogy az etterem ahova beülünk, ott van e speckó kaja. De a legtobb étterem, már gondoskodik arrol, hogy legalább egyféle speciális kaja legyen.
16/19 anonim válasza:
Mivel én magam meg szuperérzékeny vagyok és nagyon finnyás, így én is tolerálok mást
17/19 anonim válasza:
Én is cukorbeteg vagyok, eddig soha senkit nem zavart,eszembe sem jutott, hogy gond lehetne.
19/19 anonim válasza:
Nem, mert feltètelezem hogy nem egy életképtelen lúzer. Gondolom eddig is el tudta látni magát. Én nem az anyja leszek. Továbbra is tud főzni magának. Étterem választásnál pedig tudja mire kell figyelnie, ha nincs neki való az adott helyen, akkor megyünk máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!