Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nálatok sok férfi kezdeményez?
Figyelt kérdés
Elképzelni nem tudom mi a baj velem, de nagyon szeretnék már egy normális társat. Szerintem minden alap dolog megvan bennem, nálam sokkal csúnyábbak/ negatívabbak/ butábbak/ lustábbak is mászkálnak az utcán férfi oldalán.
A munkahelyemen nincs lehetőség, az interneten az összes elmebeteget kifogtam. Figyelek a külsőmre, igyekszem jó társaság lenni, figyelek a pénzügyeimre egyszerűen nem tudom mi kell még? Lányok ti hogy álltok ezzel ?
Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, az internetből ilyen téren elég volt. 28 éves vagyok
Én tudom mi a probléma, hogy hiába írnak rád, neked csak a jóképű kell. Ez a baj, hogy nem elégszel meg azzal, amit az élet ad neked, a kicsi kis egod olyan erővel dolgozik, hogy jóképű, jóképű, jóképű, hogy csakis kizárólag a jóképű pasikat akarod magadnak, de azt nem kapsz, ezért jössz ide sírni.
Én egyáltalán nem sajnállak kérdező, megérdemled a magányt. F
2024. máj. 19. 21:36
12/24 anonim válasza:
Elég ha egy kezdeményez, ha ő pont tökéletesen megfelel...
Egyébként pl párom nem semmiből kezdeményezett, hanem már egy ideje ismertük egymást, és szép lassan kialakult.
2024. máj. 19. 21:37
13/24 anonim válasza:
#12 Persze, csak ennek az esélye kb 0 ha elvileg senki nem kezdeményez.
2024. máj. 19. 21:52
14/24 anonim válasza:
Nem tudom, #2-es vagyok és nem foglalt, úgyhogy...
Na meg itt az élőben kezdeményezésre gondolunk, nem arra hogy valaki ránk ír. Én online eleve ignorálom az embereket, képről nem tudom érdekel-e valaki, helyes és kevésbé helyes pasikat is hagytam ki, mert élőben nem klikkeltünk, illetve különböző kaliberű pasijaim voltak
2024. máj. 19. 23:25
15/24 anonim válasza:
4 de Kiemelkedően szép nőnek ez a valóság
2024. máj. 19. 23:35
16/24 anonim válasza:
Tuti hogy a szép, vagyis a nekem tetsző nőkhöz nem megyek oda,ű és más férfiak sem akiket ismerek. Semmi másban nem vagyok gyáva az életben, de ez nem hiányzik nekem hogy elhajtsanak mint egy kolduló csövest.
2024. máj. 20. 01:01
17/24 anonim válasza:
16 persze csak vannak magabiztos férfiak is, egyrészt, másrészt van az a nő akiért oda fognak menni mert nem akarjak elhalasztani az egyszeri lehetőséget amikor látják
2024. máj. 20. 01:09
18/24 anonim válasza:
Nagyon ritkán, de hogy őszinte legyek, nincs is hol. Nem vagyok fent ilyen oldalakon. Fb-n ninvcs profilképem. Home officeban dolgozom, nem vagyok bulizós. Néha moziba, színházba megyek barátokkal, de az egy célirányos dolog. Ott csendben nézi mindenki a fimet, előadást. Néha benzinkúton flörtölnek velem, volt már hogy boltban is, de ez nem igazi kezdeményezés, értds, nem hívnak randira és évi 1-2 alkalomról beszélek, nem gyakori jelenség. Az igazsághoz tartozik, hogy nem is szeretnék most kapcsolatot. Sokat dolgozom+tanulok, nem lenne rá idő.
2024. máj. 20. 01:45
19/24 mikeXxX válasza:
Azokat a nőket kérdezném akik azt írták hogy nem mennek oda hozzátok! Szemkontaktust csináltok a férfiakkal? Mert ha valaki lehajtott fejjel sétál el mellettem evidens hogy nem kezdek ki vele viszont aki rám mosolyog szemezik ahhoz meg miért ne mennék oda. 44f
2024. máj. 20. 07:44
20/24 anonim válasza:
19, én írtam a 4-est, én például igen. Sokszor kifejezetten keresem, és tartom is. Te más generáció vagy, még "van tököd", köztetek még soknak van. A rendszerváltás körül és után születetteknek már nincs. Vagy csak tartják magukat az egyes nők által nyomatott "sehol se gyere oda, hagyjál békén, ne zaklass" kampány mondanivalójához. Így szemkontaktus szintjén megreked a dolog, aztán minden és mindenki megy tovább a maga útján...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!