Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nálatok sok férfi kezdeményez?
Elképzelni nem tudom mi a baj velem, de nagyon szeretnék már egy normális társat. Szerintem minden alap dolog megvan bennem, nálam sokkal csúnyábbak/ negatívabbak/ butábbak/ lustábbak is mászkálnak az utcán férfi oldalán.
A munkahelyemen nincs lehetőség, az interneten az összes elmebeteget kifogtam. Figyelek a külsőmre, igyekszem jó társaság lenni, figyelek a pénzügyeimre egyszerűen nem tudom mi kell még? Lányok ti hogy álltok ezzel ?
Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, az internetből ilyen téren elég volt. 28 éves vagyok
Munkahelyen szoktak max, de hamar kiderül, hogy van barátom, így nem konkrétan randizni hívnak, de attól még a közelben maradnak.
Utcán nem szoktak odajönni random emberek, programokra meg általában a párommal megyek, barátnőkkel házibulizni szoktunk maximum.
Nem igazán. Mászkálok egyedül, sokat vagyok el vagy barátokkal, de igazán se hozzám egyedül, se a barátaimhoz nem mennek oda.
Olyan volt két hete hogy odaült hozzánk 4-5 taccs részeg 20 éves pasi (mi 24-32 közt voltunk) és peóbáltak felszedni. Aztán nemet mondtunk, mentek a következő asztalhoz két 40 éves nőhöz, majd a következő asztalhoz pár tini lányhoz. Egyszer lementem a falusi bárba is egy hónapja, mert jóban vagyok a pultossal és odajött hozzán egy srác még full józanul, hogy ő szeret nyalni.
Az utóbbi két évben ezek voltak a felszedős élményeim, pedig sokat voltam bulizni, bárban meg a belvárosban mászkálni egyedül.
A nők is kezdeményezhetnek ám.
Én férfi vagyok és volt már, hogy próbálkoztak nálam. Nem zavart a dolog, nem gáz az.
Igen.A nagy része ismerős,és csak dugni akarnak.Komolyat már kevesebb.De vőlegényem van,úgyhogy nem érdekelnek.A bolondokat én is vonzom,utcán egy évben egyszer,ha leszólítanak.
Az a baj,hohy ha sokan udvarolnak is,nehéz olyat találni,akivel össze is jönnél.Amikor feladtam az egészet,akkor ismertem meg a vőlegényem.
Egyáltalán nem, pedig nem tartom magam csúnyának, nem vagyok ostoba és nem gondolom, hogy rossz társaság lennék.
Mondjuk bulizni nem járok, interneten, utcán nem ismerkedem. Baráti társaságban ismertem meg a párom, tehát nem téma nálam most ez, de előtte alig volt eset, hogy kezdeményeztek volna. Leszámítva a bekiabálós hajléktalanokat és az útépítő melósokat. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!