Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ismerkeréskor minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkeréskor minden nap egyszer írok a másiknak, az már sok? Túl rémenős vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer találkoztunk. Ha írtam és nem válaszolt, nem írtam újra, hanem vártam. Maximum másnap este írtam megint.

2024. máj. 18. 23:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a lemondást veheted véglegesnek.
2024. máj. 19. 02:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is dolgoztam 13 órákat, hazaértem, zuhany, aztán be az ágyba. De ha lett volna valaki, aki érdekel, azért egy nyomvadt mondatot írok neki.

Szerintem ezt engedd el.

2024. máj. 19. 08:14
 23/25 anonim ***** válasza:
47%
Vagy nem tetszettél neki élőben, vagy talált egy nálad jobb képű pasast. Nőnél ha munkára meg ilyenekre hivatkozik, az mindig csak kamu kifogás. Azt jelenti, hogy nem nézel ki elég jól.
2024. máj. 19. 09:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Akit érdekelsz, az két kapavàgàs között is ír pàr nyamvadt betűt, a mai világban...
2024. máj. 19. 11:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az lehet hogy te nem szeretnél másokkal ismerkedni amíg valakivel épp ismerkedsz, de ez a nő a jelek szerint abszolút nem ilyen. Sőt, a jelek szerint ha tényleg jó is volt a randitok és nem csak kegyes hazugságból hitegetett hogy legyen majd folytatás, akkor is már talált közben olyat aki még jobban érdekli mint te. Vagy nálad jobb partinak tartja. Ilyen a világon nincs hogy valaki állítólag vonz és érdekled de mégis ennyire "nem ér rá" napokig még este se pár nyamvadt üzenetre. Főleg az okostelefonok korába, ahol azt látod mindenki éjjel nappal pötyög út közben meg odakint is. Engedd el őt inkább. Ja és saját véleményem szerint ez egy jellemtelen szutyok, szóval nem is kár érte. Ugyanúgy dobna a legkisebb probléma esetén, vagy sunyin ugrana át a jobb partihoz ha már alakulna is valami. Vagy akár a kapcsolatotok közben alakítana ki talonokat. Simán lecserélne és rádverné a hibát 100%ban hogy ezért meg azért volt teljesen jogos amiért átvert/félrekúrt/lecserélt. Szóval a jövőben is érdemes kerülnöd a hasonló hozzáállású nőket, ha rám hallgatsz.
2024. máj. 19. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!