Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is észrevette, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette, hogy az itteni gyakoris nők nagyon elfogultak?

Figyelt kérdés

Konkrétan azt látom, hogy kiír egy nő egy kérdést, amiben pl a pasija az üres poharat nem egyből a mosogatóba tette, erre jönnek a nőktől a válaszok, hogy "dobd ki", "szakíts", "én már az első ilyennél kiadtam volna az útját", "nem vagy köteles egy ilyen trehány emberrel élni" stb.

Most vagy az van, hogy a itteni nők tényleg ilyenek, és ezekszerint kb hetente váltják a pasikat, mert ha hibázik egyszer egyből dobják, vagy pedig kamuk, vagy pedig mi...?

Plusz azt is megfigyeltem, hogy az itteni nők sokkal erzelemmentesebbek, vagy inkább nevezném őket pszichopatáknak, mivel mégis, hogy a francba lehet egyik pillanatról a másikra dobni valakit, a felépített, kiépített bizalom stb, hogy képesek pillanatok alatt szakítani valakivel? Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni.

Vagy én látom rosszul az egész gyakorit?

31/f

2024. máj. 16. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Most úgy alítod be, mintha egyszeri eset miatt, bárki kérdést írná ki. Pedig nem ez a helyzet szinte soha. Ha valaki notóriusan nem mosogat el, akkor az igenis trehány, és nem látja el a feladatát. És jogos miatta szakitani.
2024. máj. 16. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

A gyakoriról akarod megismerni az embereket? ROSSZ ÖTLET!!! N A G Y O N ROSSZ!

Ne tedd. Akárhol jársz, bárhol 5 ember jobb, mint itt 5. Ez az oldal nagyon elkegyetlenedett, eleve azért jár ide a többség, hogy a hozzád hasonló kérdezőket felrúgják, lealázzák, elküldjék bizonyos "p" betűs helyekre... Kell ez neked? Vadász, szopni jársz ide?

2024. máj. 16. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Lécci linkelj már olyan kérdést, ahol egy egyszeri pitiáner dolog miatt bárki is szakítást javasolt.
2024. máj. 16. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

" Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni."

Én ezt a gondolatot eddig kizárólag zavaros elméjű bántalmazóktól hallottam, akik komolyan nem értik, miért menekült el tőlük minden kapcsolódási pontot elvágva a másik ember.

2024. máj. 16. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

14.

ÉS még jól is járt, mert a másik fél, csak úgy megölhette volna őt alvás közben, méreggel, vagy bármi más.

2024. máj. 16. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

"" Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni.""

Nincs egyszercsak. Ott rengeteg előzmény van, csak nem veszi, de leginkább nem akarja észre venni a férfi, vagy nagy ívben tesz rá. AZtán megepődik, hogy a nőnél betellik a pohár.

A pszichopata meg az, aki azt hiszi, hogy bármit is tesz vagy nem tesz, a nő örökre veled marad, aztán a másik nevezi pszichopatának.

2024. máj. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!