Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy az itteni gyakoris nők nagyon elfogultak?
Konkrétan azt látom, hogy kiír egy nő egy kérdést, amiben pl a pasija az üres poharat nem egyből a mosogatóba tette, erre jönnek a nőktől a válaszok, hogy "dobd ki", "szakíts", "én már az első ilyennél kiadtam volna az útját", "nem vagy köteles egy ilyen trehány emberrel élni" stb.
Most vagy az van, hogy a itteni nők tényleg ilyenek, és ezekszerint kb hetente váltják a pasikat, mert ha hibázik egyszer egyből dobják, vagy pedig kamuk, vagy pedig mi...?
Plusz azt is megfigyeltem, hogy az itteni nők sokkal erzelemmentesebbek, vagy inkább nevezném őket pszichopatáknak, mivel mégis, hogy a francba lehet egyik pillanatról a másikra dobni valakit, a felépített, kiépített bizalom stb, hogy képesek pillanatok alatt szakítani valakivel? Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni.
Vagy én látom rosszul az egész gyakorit?
31/f
A gyakoriról akarod megismerni az embereket? ROSSZ ÖTLET!!! N A G Y O N ROSSZ!
Ne tedd. Akárhol jársz, bárhol 5 ember jobb, mint itt 5. Ez az oldal nagyon elkegyetlenedett, eleve azért jár ide a többség, hogy a hozzád hasonló kérdezőket felrúgják, lealázzák, elküldjék bizonyos "p" betűs helyekre... Kell ez neked? Vadász, szopni jársz ide?
" Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni."
Én ezt a gondolatot eddig kizárólag zavaros elméjű bántalmazóktól hallottam, akik komolyan nem értik, miért menekült el tőlük minden kapcsolódási pontot elvágva a másik ember.
14.
ÉS még jól is járt, mert a másik fél, csak úgy megölhette volna őt alvás közben, méreggel, vagy bármi más.
"" Ez számomra nagyon durva és félelmetes, hogy hónapokat, éveket töltenek együtt, aztán egyszercsak szakít a nő, és nem érez semmit, szeritem ilyet csak a pszichopaták tudnak csinálni.""
Nincs egyszercsak. Ott rengeteg előzmény van, csak nem veszi, de leginkább nem akarja észre venni a férfi, vagy nagy ívben tesz rá. AZtán megepődik, hogy a nőnél betellik a pohár.
A pszichopata meg az, aki azt hiszi, hogy bármit is tesz vagy nem tesz, a nő örökre veled marad, aztán a másik nevezi pszichopatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!