Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek hogy kevés az érdeklődő, minden téma érdekli típusú nő?
Eleinte senkit nem èrdekel egy idegen.
Te is papolhatnál pl a macskàd kutyád nyavajáiról a másikat csak fárasztaná.
Az ismerkedés közben alakul csak ki az èrdeklődés is ha az fel van keltve, es fokoatosan vagy erősödik, vagy ki se alakul.
Nem hiszem el h téged minden téma érdekel.
Idegenekkel érdemes olyan témáról beszélgetni, ami iránt érdeklődik, ehhez fel kell ismerni, mire hogy reagál...
Nalam forditva van a helyzet ... A pasikat zavarja h az altaluk dobott temahoz erdemben hozza tudok szolni. Vagyis h sikerem legyen jatszanom kellene a buta szoket 🤣
De ha barna vagyok a fene essen bele ... 😁
Nagyon kevesen képviselik sajnos az arany középutat ebben a helyzetben. Az egyik véglet az amiről a kérdező is ír, hogy a saját komfortzónáját nem akarja elhagyni, amelyik téma kívül esik ezen, azt igyekszik mellőzni. Talán csak mert nem akar butának tűnni. Pl. értem én, hogy egy autó hengerfejezésének története nem éppen az, ami beindít egy nőt, de ettől még udvariasan meg lehet hallgatni és bele is kérdezni, ha látja hogy erről a férfi lelkesen beszél. Aztán óvatosan terelni a témát, jelezni, hogy ebből ennyi neki elég volt. Ez szerintem egy tök jó szűrő is, mert lehet vele szűrni, hogy a másik mennyire érzékeny ezekre a jelekre és mennyire figyel oda rá.
A másik véglet pedig az, amikor felsőfokú végzettségre hivatkozással, esetleg minimális összegúglizott "tudással" akar okosnak tűnni a témában, mert ő felkészült ám és otthonosan mozog ebben is. Ez hatványozottan kiábrándító, mint az előző. Az utóbbi pár évben sajnos egyre több ilyennel találkozom.
Az egyik ilyen eset éppen a nyáron történt. Első randi, tök jól ment minden. Azt már előtte megbeszéltük, hogy ki mivel foglalkozik. Egy ponton elkezdtem mesélni egy sztorit ezzel kapcsolatban és akkor jött a fekete leves. Kb. negyedóra alatt megtudtam, hogy amit 23 éve csinálok és sikeres vagyok benne, az úgy nem jó és alapból nem is jól látom a dolgokat és elmagyarázta nekem a tutit. Jó, témaváltás meséljen ő is magáról. Na mit sikerült összehoznia? Hát hogy ő annyira szerteágazó személyiség és (többször kiemelve a felsőfokú végzettségét) olyan átfogó rálátása van dolgokra, amit sokan nehezményeznek és nem fogadnak el. Szerinte főként azért mert nő. Ja és hogy mennyi összetűzése van a "melósokkal" a munkahelyén ebből fakadóan, mert főleg az idősebbek nem akarják elfogadni, hogy neki nagyobb tudása van. Tippeljetek, lett második randi?:) Viszont hazaérve tartanom kellett egy Mónika show maratont, hogy azt a rengeteg sötétséget amit előadott, valamivel kompenzáljam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!