Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek imponál még, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek imponál még, ha egy pasi bírja az italt?

Figyelt kérdés

Ha a pasi hetenként egyszer elmegy a haverokkal lazulni, mondjuk péntek este, és benyom alapozásnak egy rövidet, aztán két házmestert, meg mellé néhány rumos kólát. Aztán másnap a többiek óbégatnak, meg mind meg akarnak halni a macskajajtól, de ő simán felkel, jön-megy teszi a dolgát, mint aki acélból van!

Vagy a mai világban már ez a férfias keménység nem dicséretes?

2024. máj. 14. 16:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem. Nem szeretem az alkoholt, se az alkeszokat. Félek a részegektől, kiszámíthatatlanok.
2024. máj. 14. 16:39
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
Undorító az ilyen.
2024. máj. 14. 16:49
 13/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell alkoholista!
2024. máj. 14. 17:00
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy "bírod" az alkoholt nem nevezném dicsőségnek, épp az ellenkezője miatt aggódnék, hogy úgy hozzászoktál az alkoholhoz, hogy már be sem tudsz rúgni!

Elég szánalmas ha valakinek az a hétvégi lazulási programja, hogy elmegy inni. Értelmesebb és kreatívabb programod nincs ennél?

2024. máj. 14. 17:02
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Bírod mint a viccben:

- Mit csinálsz péntek este?

- Elmegyek sörözni

- Azután?

- Azután hétfő van

2024. máj. 14. 17:13
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Az impponál, ha nem iszik és nincsenek alkesz haverjai.
2024. máj. 14. 17:36
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Régen bírtam de nem vagyok rá büszke. Ma már egy korty alkoholt sem fogyasztok.

35 f

2024. máj. 14. 19:28
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

Ez egy trollkérdés, de ettől függetlenül igen, nyilván jobb, ha nem 26 órát kell valakinek gyógyulnia egy iszogatásból.

Tudom, itt senki nem iszik, a társaság felének barátai sincsenek, akikkel ihatna, a másik meg simán absztinens.

2024. máj. 14. 20:11
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

18-as 8 évig ittam, gyógyuló alkoholista vagyok, nem iszok már!

Hidd el, sokkal több alkoholista van Magyarországon, mint hinnéd, és sokkal kevesebben kérnek segítséget, mint kellene!

2024. máj. 14. 20:20
 20/27 anonim ***** válasza:
37%
Számomra nem imponál, nem vonzó ha egy férfi folyamatosan matt részeg és bűzlik az italtól. Az más ha néha néha megiszik ezt azt, akár alkalmanként, lehet vonzó is.
2024. máj. 14. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!