Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokat dobna? Imponál ez a nőknek?
Társkeresőzöm, azonban sikertelenül, noha szerintem egész jó parti vagyok. Egy barátom azt javasolta, hogy rakjak ki vitorlás képeket, mert az imponálna a nőknek. Valóban ez a(z egyik) hobbim, de eddig azért nem került ki ilyen kép rólam, mert nem akarom, hogy gazdagabbnak tűnjek, mint amilyen vagyok. Nem vagyok gazdag, nincs saját hajóm, nem vagyok egyik klub tagja sem.
Szóval lenne értelme ennek? Tényleg számítana bármit is/imponál ez a nőknek?
Az attól függ ki nézi meg a képet... ha egy golddigger akkor igen, eljutsz a csevegésig, de utána lepattint amikor rájön nincs vitorlásod.
Barátom egy jó képen nem a vitorlás / autó / házad / motorod stb. számít, hanem az ember! (nagyon sok nő pont azért skippelne mert utálják a pózereket).
A jó társkeresős kép:
- látszódik az arc, a szemek;
- mosolyogsz;
- megfelelő minőségű;
- nem páváskodsz;
- a lehető legjobban hasonlítson arra akivel majd élőben találkozni fog! (ha "túlfested" magad akkor élő randinál az első impulzus csalódottság, becsapottság érzés amiből már egy profi is nehezen húzná vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!