Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok nő is otthon él a válás után miért a férfiaktól várják el legyen saját lakása háza mikor azok is ugyanúgy elváltak és azért vannak otthon mert nem tudnak sajátot venni?
Milyen dühömet?
Tök jó kedvem van csak nem értem ezt mert mindegyik társkeresőn ez van.
"Nem várják! Nem személy szerint tőled várják! Csak simán olyat keresnek, akinek van"
Ja, akkor a férfiak sem várják el a jó testet a nőktől, csak simán olyat keresnek, akinek van
Nem várják el.
Sok nő megteremt magának mindent és ezért nincs szükségük férfira.
"Sok nő megteremt magának mindent és ezért nincs szükségük férfira."
Ezek szerint az a nő, aki nem teremt meg magának mindent, annak az anyagiak miatt van szüksége a férfira?
Hát én válás után nem a szüleimhez költöztem vissza.
Kiköltözött a lakásomból a volt férjem és maradtam.
Váláskor nem veszik el tőled, ami a tiéd.
4.
Igy van! Mi ezzel a baj? (Az már persze más kérdés, hogy lesz e rá kereslet jó testü nőktől, mert ugye, ha nem, akkor be kell érnie "nem jótestüvel", vagy egyedul marad, ahogy teszi ezt sok nő es férfi.
Tőlem varhatja bárki a jó testet,
nem fogja megkapni (tőlem) 😅 nem célom megfelelni a férfiaknak....Nem tart senki pisztolyt a fejemhez, hogy jarjak edzeni, ahogy nem tart senki pisztolyt a kerdezo fejehez sem, hogy teremtsen egzisztenciát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!