Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan Csongrád megyei...

Van itt olyan Csongrád megyei nő, aki magányos és ismerkedne?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok.. hosszú ideje magányosan éldegélek, mivel úgy gondoltam, hogy jobb ha önismerettel, önmagam fejlesztésével foglalkozom és csak akkor nyitok valaki felé, ha már úgy érzem hogy elég jó vagyok.

Régebben hittem abban, hogy tök jól el leszek majd egyedül, nekem nem kell senki sem.. de rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van.. egy idő után a magány nem tesz jót az ember lelkének, sőt..

Egyébként elég magas vagyok (190+cm) és igencsak pozitív életszemlélettel rendelkezem.. nem bosszankodom feleslegesen olyan dolgokon, amik már megtörténtek, inkább igyekszem tsnulni belőlük. Na meg hiszem, hogy minden okkal történik

Ha gondolod írj és akkor többet megtudhatsz rólam.

(Intp)

#magány #párkapcsolat #szeretet #pozitív #Ohh a kis szívem oly magányos.. :)
ma 18:28
 1/4 anonim válasza:
Mit dolgozol, lakásod, kocsid van?
ma 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
A kertes házat amiben jelenleg élek bérlem, nincs kocsim.
ma 18:57
 3/4 anonim válasza:
miert nem toltod le a tindert akkor, ott biztos talalsz valakit
ma 18:59
 4/4 anonim válasza:

Legyen saját házad,autód legyél szép,adj magadra

Egy nő arra bukik!

ma 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!