Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz férfiként ismerkedni? 22/F
11: Szexkapcsolatra igen, párkapcsolatra nem. Arról meg hogy egyes férfiak hogyan kezdeményeznek, regényt lehet írni, mint annyi, hogy "szia" vagy péniszfotó a semmiből.
Egy átlagos nőnél bár többen kezdeményeznek, mint egy átlagos férfinál, de ez természetes, mert a férfi kezdeményez. Te ugyanúgy kezdeményezhetsz akár több nőnél is, semmi nem tiltja! Ugyanúgy a nőnél is lesz több offos férfi, aki visszautasít, mert nem szimpatikus, ugyanúgy neked is lesz pár nő, akivel nem jön össze. De a sokból elég egy sikeres udvarlás, akit te választasz, nem?
Lányként sem egyszerűbb. Nincs mindig udvarló. Olyan biztos akad, aki meglát az utcán és megdugna, de olyan aki komolyan érdeklődik, tesz bele energiát és időt és nem csak az érdekli, hogy ürítsen, na olyan kevés. Pedig normális vagyok.
Tény, hogy jelenleg olyan az élethelyzetem, hogy nem igen mozgok olyan helyeken, körökben ahol lehetne ismerkedni, de ez korábban is hasonlóan volt.
Utálok online, egy ideje mégis ujra felmentem egy társkeresőre, hogy adjak egy sanszot. Matchem lett sok, de sokkal több az idióta, komolytalan üzenet vagy az olyan aki 0 energiát tesz bele. Akikkel eddig beszéltem egy idő után eltűntek, pedig most tényleg aktív voltam. Jelenleg 2 olyan srác van akikkel beszélek, inkább az egyikük az, aki rendes mondatokat ír, érdeklődik, tesz bele jobban, de ő nem magyar:D és még ugye így sem biztos, hogy nem csak megfektetni akar.
Szóval ha szemelyesen odajönne egy szimpi srác (mondjuk egy kávézóban vagy bárban pl), értelmesen és tényleg nem csak azzal a célzattal, hogy könnyítsen magát (úgyse megyek bele), annak rettentően örülnék. És a normális lányok többsége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!