Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van a nyári idő, a természetben és az emberekben is forr a kémia. Én pedig senkinek sem kellek! Miért?
Én már rég beletörődtem, hogy nem vagyok vonzó pasi, az alkatom és a betegségem mindig is nagy hátrányt okozott a párkapcsolatban.
Ezt idővel beláttam,de ugye van a mondás, hogy nyugi,majd lesz párod neked is, egyszer mindenkire rátalál a szerelem, a társ.
Na én jó rég nem ezt tapasztalom, nem értem, hogy más hozzám hasonló miért tud társat, szexpartnert, barátot, házastársat találni,én pedig 40 fölött sem?
Kérlek ha provokálni,hibáztatni,flegmán kioktatni akarsz, akkor inkább lépj tovább!
Értelmes és együttérző véleményeket várok.
#19 Nekem a beszéd és mozgáskordinációban okozott kárt az oxigénhiány. A beszédem nem is vészes, inkább a kéz és láb remegés, finom motoros képességek jelentenek problémát, mint pl írás, pohár ital megfogása. De ugyanakkor erőlétileg erős vagyok, mindig is végeztem nehéz fizikai munkát. Ilyen szempontból elég speciális vagyok.
A szellemi képességemmel nincs gond, normál iskolákban jártam, érettségiztem,technikumot végeztem,van ECDL számítógép bizonyítványom és B jogsim.
Mindenkinek van valami gyenge pontja vagy betegsége.
Ami neked van, az neked biztos nehézséget okoz, de másnak nem zavaró, nem lehet akadálya egy boldog kapcsolatnak.
Bátran keress, és fogsz találni párt.
#22 köszi a bíztató szavakat, de én nem így tapasztalom, hogy volnának akiknek bejönnék. Én mint írtam már 27 évesen beláttam ezt, azóta ha néha próbáltam közeledni nőkhöz, mindig kudarc volt.
Itt a gyakorin is volt, hogy ismerkedtem, de már az elején elbukott.
Èn tényleg úgy érzem, hogy párkapcsolat,de baráti téren elátkozott vagyok, senki nem kíváncsi rám, még a szüleim sem kedvelnek, apám miatt öngyilkos is akartam lenni, mert annyira mérgező alak, nem elég a problémán még érzelmileg is tönkretett. A saját testvérem gyerekkoromban többször megalázott.
Ezért kellett volna egy barátnő aki szeret és adott volna támaszt ilyen nehéz időkben és barátok is.
Az érdekes, hogy nőként én elsősorban az "érezzük magunkat jól együtt" miatt keresek partnert, de mégsem találok.
Ebbe beletartozik a gyakori szex, az érzés amikor látom hogy rám írt reggel "jó reggelt, hogy aludtál, hiányzol" , az hogy van kivel menni programozni, van kinek vacsorát készíteni.
Az viszont, az hogy ha elmegyünk egy koktélt elfogyasztani valami szebb helyre felesben fizetünk-e teljesen egyértelmű.
#24 Én odaadó lennék egy nővel, nemcsak arra kellene, hogy szexeljünk. Én mindig is nagyon figyelmes és törődő lettem volna ha a nők hajlandóak lennének velem összejönni.
De fura módon, hiába vagyok úgy jól kinéző, elegáns és lennék odaadó, kedvességekkel meglepni őt, totál semmi kapcsolatban nem volt részem. A szerelem,szeretet,szex régóta hiányzik, az, hogy fontos legyek egy nőnek, akivel jól éreztük magunkat.
Te talán ilyen lennél? 😉
Nem lehet hogy sóher vagy?
Azokat pl én mindig kerültem mert nem szeretem a kicsinyes, önző embereket.
Volt aki vett magának a randin egy hamburgert. Bezabálta, utána azt kérdezte: ja, te nem kértél volna?
Na szerinted volt még tovább?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!